فضلالله رحمتی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: از واحدهای فعال شده ۳۰ مورد داخل شهرکهای صنعتی و چهار مورد خارج از شهرکهای صنعتی استان بوده است.
وی تصریح کرد: بخشودگی تسهیلاتی، معافیت مالیاتی و اعطای مشوقهای سرمایهگذاری نظیر تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ از جمله حمایتهایی بوده که شامل حال واحدهای احیا شده است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بر اساس آخرین پایشهای انجام شده، در حال حاضر ۱۷۴ واحد صنعتی در استان راکد و غیرفعال است که با اهتمام دولت سیزدهم در راستای حمایت از بخش تولید پیشبینی میشود تعداد قابل توجهی از این واحدها نیز در سال آینده فعال شود.
رحمتی خاطرنشان کرد: تعهد امسال برای احیای واحدهای صنعتی غیرفعال، ۳۸ واحد بود که به طور کامل محقق نشده است و امید میرود این کاستی در سال آینده جبران شود.
وی در ادامه از برگزاری ۱۷ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان طی سالجاری خبر داد و گفت: در این جلسات برای رفع موانع تولید واحدهای صنعتی استان ۲۳۵ مصوبه تدوین و ابلاغ شد.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر در این استان ۹۲۶ واحد صنعتی در حال فعالیت است که ۳۶ واحد از این مجموعه واحدهای بزرگ و دارای اشتغال بالای ۱۰۰ نفر و ۳۲ واحد متوسط با اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و بقیه واحد های صنعتی کوچک هستند.
تاکنون با صدور بیش از ۲ هزار جواز تاسیس و افزون بر ۴۰۰طرح با سرمایه گذاری بالای ۶۰ درصد طرحهای صنعتی اجرایی شده که در راستای کمک به تکمیل این طرح گامهای بلندی برداشته شده است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۱ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است که در برخی محصولات صنعتی از جمله لوازم خانگی، تولید چادر مشکی، موکت و برخی از صنایع دیگر رتبههای مطلوبی در کشور دارد.
نظر شما