به گزارش خبرنگار ایرنا علیرضا میربهاء الدین روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارداشت: طرح نوروزی جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از ۲ بخش طرح امداد و نجات و راهنمای مسافران تشکیل شده و ۶۰ پایگاه ثابت و سیار، خدمات مورد نیاز تا ۱۵ فروردین سال آینده را به مسافران ارائه میدهند.
وی افزود: در مدت اجرای این طرح ۳۵ مکان برای اسکان اضطراری مسافران، یک فروند بالگرد، ۸۸ دستگاه آمبولانس، وانت، سواری، خودروی نجات تخصصی در نظر گرفته شده و ۲۷۱نفر امدادگر ماهر این جمعیت نیز روزانه به مسافران خدمت رسانی میکنند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان ادامه داد: ارائه کمک های اولیه، جستجو و نجات، انتقال مصدومان به مراکز درمانی، رها سازی مصدوم و اسکان اضطراری از جمله وظایف نیروهای هلال احمر در اجرای این طرح است.
وی تصریح کرد: در این طرح فعالیتهای فرهنگی مختلفی از جمله برپایی ایستگاه نماز، ایستگاه نقاشی کودکان، توزیع بروشور راهنمای مسافران نوروزی و جعبه های آموزشی اجرا میشود.
میر بهاء الدین از راهاندازی و فعال سازی ۲ پست خواهران در شهرستان های زاهدان و چابهار و استقرار بالگرد جمعیت هلال احمر در زاهدان خبر داد و گفت: جمعیت هلال احمر استان با تلفن ۱۱۲ در تمام ساعات شبانه روز و ایام تعطیل پاسخگوی سووالات و درخواست های عموم مردم است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی زیاد (۱۱.۵ درصد گستره کشور) و موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی از جمله استانهایی است که احتمال وقوع چندین مخاطره طبیعی بطور همزمان در آن وجود دارد، در شمال این استان تندبادها و گرد و غبار شدید و خشکسالی، در مرکز سیل و زلزله و در جنوب نیز احتمال وقوع سونامی و دمای زیاد هوا بعضا تا بیش از ۵۰ درجه و ریزش باران های فصلی و جاری شدن سیل های مقطعی وجود دارد.
هلال احمر سیستان و بلوچستان به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی و عضوی از نهضت بین المللی «صلیب سرخ و هلال احمر» همواره در همه حوزه های بهداشت، درمان، توانبخشی، داوطلبان، امور جوانان، امداد و نجات در حوادث طبیعی و غیر طبیعی و غیره پیشتاز بوده است.
نظر شما