۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۵۵
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 85062848
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آغاز فعالیت دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان کردستان

سنندج- ایرنا- دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان کردستان ویژه نوروز ۱۴۰۲با حضور معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و استاندار کردستان در سنندج آغاز بکار کرد.

به گزارش ایرنا، معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی روز سه شنب در آیین افتتاح این دبیرخانه در سنندج اظهار کرد: استان کردستان با وجود جاذبه‌های گردشگری فراوان و بی‌نظیر در سطح کشور و دنیا نماد فرهنگ، طبیعت و مهربانی است.

جواد واحدی افزود: همچنین ویژگی خاص این استان وجود وحدت، همدلی و هم‌افزایی میان تمام بخش‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با استاندار، مدیران ارشد استانی و مجموعه کارکنان این اداره‌کل و بخش‌های خصوصی، به معنای واقعی است.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های فعلی گردشگری در کردستان کافی نیست، اضافه کرد: فراهم کردن و تقویت زیرساخت‌های گردشگری به ‌منظور جذب بیشتر گردشگران، به‌صورت استانی و ملی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یادآور شد: امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت‌ها در مسیر توسعه پایدار گردشگری و رونق اقتصادی به خوبی بهره بگیریم و شاهد تحولات بسیار خوبی در کشور باشیم.

صنایع‌دستی کردستان از پیشران‌های اقتصادی کشور است

واحدی همچنین از نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای سنتی در اماکن تاریخی سنندج بازدید کرد و گفت: صنایع‌دستی این استان با دارا بودن ویژگی‌های منحصر بفرد از جمله بار فرهنگی غنی و متنوع، توانسته است نقش بسزایی را در توسعه صنعت گردشگری و شکوفایی اقتصادی کشور ایفا کند.

آغاز فعالیت دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان کردستان

وی با بیان اینکه ساخته‌های دست هنرمندان صنایع‌دستی کردستان بی‌بدلیل است، عنوان کرد: باید با معرفی و بهره‌برداری مناسب از این قابلیت‌ها، گام‌های اساسی در توسعه این صنعت در منطقه برداشته شود.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان نیز گفت: در نمایشگاه های صنایع دستی آثاری حاصل ذوق و تلاش هنرمندان حوزه صنایع‌دستی استان در قالب ٤٥ غرفه در معرض دید بازدیدکنندگان، مسافران و گردشگران نوروزی قرار گرفته است.

منصور مهرزاد افزود: گلیم، تولیدات چوبی و نازک‌کاری، زیورآلات سنتی، سفالگری، کلاش، ارغوان‌بافی، معرق فلز، نقاشی روی سفال از جمله آثاری هستند که در این نمایشگاه‌ها معرفی و عرضه می‌شوند.

وی هدف از برپایی این نمایشگاه ها را ترویج و توسعه صنایع‌دستی بومی بیان کرد و گفت: این نمایشگاه‌ها تا ١٢ فروردین١٤٠٢ در ۲ نوبت صبح و عصر پذیرای بازدیدکنندگان و علاقه‌ مندان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha