ناصر صدفی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این آمار از ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ با تشکیل ستاد سفرهای نوروزی و ثبت مسافران و گردشگران در این شهرستان تا چهار فروردین ماه جاری ثبت شده است.
وی افزود: از این تعداد، ۶۰ هزار نفر از جاذبه های دستساز مانند تاج سد مهاباد، بازارچهها و تاناکورا، ۳۸ هزار نفر از اماکن گردشگری، هفت هزار نفر از جاذبههای طبیعی، یک هزار و ۴۸۲ نفر از جاذبههای تاریخی و ۱۹۸ نفر از موزه این شهرستان بازدید کردهاند.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهاباد گفت: در این بازه زمانی (۱۰ اسفند ۱۴۰۱ تا چهارم فروردین ۱۴۰۲) در مجموع پنج هزار و ۵۲ نفر در مراکزی اقامتی این شهرستان اسکان داده شدهاند.
وی اضافه کرد: هم اکنون ۶ هتل، سه مهمان پذیر، یک هتل آپارتمان در مجموع با ۲۱۸ اتاق، ۲۷ سوییت با مجموع ۵۶۸ تخت و چهار اقامتگاه بومگردی در این شهرستان برای ایام تعطیلات آماده پذیرش و اسکان مسافران نوروزی هستند.
صدفی یادآور شد: از طرف آموزش و پرورش هم ۱۳ مدرسه با ۵۳۵ تخت برای اسکان فرهنگیان در نظر گرفته شده که با احتساب آن مجموع تختهای اقامتی مهاباد را به بیش از یک هزار و ۱۰۰ تخت رسانده است.
وی تاکید کرد: مسافران و شهروندان برای اطلاع از آخرین وضعیت مراکز اقامتی و همچنین ثبت شکایت خود به شماره تماس ۴۲۲۳۳۴۹۰ اداره میراث فرهنگی شهرستان تماس برقرار کنند.
به گزارش ایرنا، مهاباد ۹۲ اثر تاریخی ثبت شده ملی دارد که سد مهاباد، غار سهولان، تالاب کانی برازان، موزه و حمام میرزا رسول، تخته سنگی فقره قا، برده کنته و مسجد جامع از مهمترین اثرهای تاریخی و جاذبههای گردشگری این شهرستان است
آذربایجانغربی رتبه نهم گردشگری در بین استانهای کشور را دارد و در این میان شهر مهاباد نیز یکی از اصلیترین مناطق پربازدید این استان برای گردشگران به شمار میرود که به نگین آذربایجان مشهور است.
مهاباد با ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی قرار دارد.
نظر شما