به گزارش ایرنا، محمد مهدی فداکار روز دوشنبه در نشست شورای اداری استان کرمان که پس از جلسه ویدیوکنفرانسی رییس جمهور با مدیران کشور برگزار شد افزود: این معدن ۳۰ هزار تن ظرفیت تولید مس دارد و در صورت فعالیت سالانه ۳۰۰ میلیون دلار تولید خواهد داشت.
وی اظهار داشت: هفت ماه فعالیت این معدن می توانست حدود ۲۰۰ میلیون دلار درآمد داشته باشد اما دستگاه های اجرایی اجازه این کار را ندادند.
فداکار تاکید کرد: این معدن ۵۰۰ نیروی کار دارد که فعالیت آن می توانست ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان حقوق و دستمزد را به منطقه وارد کند و این میزان اقتصاد منطقه اطراف معدن را رونق می داد اما این مهم به علت جزیره ای عمل کردن دستگاه های اجرایی محقق نشد.
استاندار کرمان گفت: خانواده ها نگران اشتغال فرزندان خود هستند و ما نمی توانیم بینبخشی کار کنیم زیرا یک مجموعه را گرفتار می کنیم.
وی همچنین عنوان کرد: باید ضمن پیگیری، به تحقق شعار سال مقام معظم رهبری در استان کرمان کمک کنیم تا علاوه بر مهار تورم و برنامه رشد تولید به نتیجه برسد و برای بهبود وضعیت معیشتی مردم باید اشتغال ایجاد کرد که مقدمه آن سرمایه گذاری است.
فداکار افزود: دستگاه ها در بحث واگذاری زمین و تامین زیرساخت ها از جمله آب، برق، گاز، تامین اجتماعی، مالیات و امور بانکی برای سرمایه گذاران مسئولیت دارند و در این زمینه باید پاسخگو باشیم؛ باید کار مردم را انجام دهیم زیرا وظیفه اصلی ما همین است.
وی تصریح کرد: تولید نقش اساسی در تحقق شعار سال دارد و اگر بخواهیم این حوزه را کمک کنیم همه مسئولان باید پای کار باشند و جزیره ای عمل نکنند؛ همه باید در این حوزه متمرکز شویم و کار را پیش ببریم.
۲۹۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی واریز شد
استاندار کرمان در ادامه گفت: نکته دوم اعتبارات است که ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی پایان سال گذشته به حساب واریز شده که عدد بزرگی است.
وی افزود: دستگاه های استان کرمان باید مراقبت کنند برای اجرای طرح های عمرانی بسرعت مناقصه برگزار کنیم و راهکارها را برای جذب این اعتبارات انجام دهیم.
استاندار کرمان یادآور شد: این اعتبار به اضافه اعتبارات سفر رییس جمهور به استان کرمان، اعتبارات عمرانی و مولدسازی دارایی سرمایه ای باید توسط دستگاه های اجرایی پیگیری شود؛ با این اعتبارات عمده پروژه های این استان کلید میخورد و سبب فعالیت بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط می شود.
فداکار افزود: شاخص های کسب و کار در استان کرمان بهبود یافته و به رتبه ۲۵ کشور رسیدیم اما رتبه خوبی نیست زیرا با سرمایه گذار همکاری نمی کنیم؛ در این زمینه مصوبه می دهیم اما باید از ظرفیت قانونی برای حمایت از آنان نیز استفاده کرد.
وی با بیان اینکه قانون مولدسازی را باید جدی بگیریم زیرا این قانون شرایط خوبی دارد اظهارداشت: آموزش و پرورش و بهداشت بیشترین اموال این حوزه را دارند که مزیت اجرایی این قانون در صورت اجرا به خود این دستگاه ها بر میگردد.
نماینده عالی دولت در استان کرمان ادامه داد: فرمانداران نیز به بهتر برگزار شدن جشن ستاد دیه این استان کمک کنند.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با قدردانی از اعضای ستاد خدمات سفر استان کرمان گفت: آمار تصادفات نسبت به سال گذشته با توجه به افزایش سفرها در استان کاهش یافته اما همچنان جزو استان های پرحادثه هستیم؛ ضمن اینکه وسعت کرمان نیز هماندازه چند استان است.
نظر شما