به گزارش گروه اقتصادی ایرنا از وبگاه سیاِنبیسی، بسیاری از جوانان در آمریکا برای اینکه از پس افزایش هزینهها بربیایند، به والدین خود پناه میبرند.
بر اساس گزارشی که به تازگی در وبگاه سِیوینگز منتشر شده است، ۴۵ درصد از والدین دارای فرزندان ۱۸ساله یا بزرگتر، از فرزندانشان حداقل کمی حمایت مالی میکنند. این حمایت شامل خرید مواد غذایی، پرداخت هزینه تلفن همراه یا پوشش بیمه سلامت و خودرو میشود.
این گزارش نشان میدهد که این والدین به طور متوسط بیش از ۱۴۰۰ دلار در ماه برای کمک به فرزندان بزرگسال خود هزینه میکنند.
در سال گذشته، تورم برای کسانی که سعی داشتند به استقلال مالی دست یابند، مشکل ایجاد کرد. افزایش هزینههای غذا و مسکن فقط برخی از موانع مهم برای جوانانی است که بهتازگی سرِ کار رفتهاند.
در هر صورت، حمایت والدین از فرزندان بزرگسال خود در زمانی که امنیت مالی خودشان در خطر است، فشار زیادی به آنها وارد میکند.
والدینی که به بازنشستگی نزدیک میشوند، بیشترین کمک را به فرزندان خود میکنند (به طور متوسط حدود ۲۱۰۰ دلار در ماه)، در حالی که فقط ۶۴۳ دلار در حساب بازنشستگی خود میگذارند.
ارزیابی شرکت سرمایهگذاری فیدلیتی در سال ۲۰۲۳ میلادی نیز نشان میدهد که بهطور کلی، آمادگی بازنشستگی افراد در آمریکا به دلیل تزلزل اقتصاد کاهش یافته است. در سال ۲۰۲۰ میلادی، ۸۳ درصد از پساندازکنندگان درآمدی داشتند که میتوانستند از آن برای پوشش هزینههای دوران بازنشستگی استفاده کنند. در حال حاضر، فقط ۷۸ درصد دارای این درآمد هستند.
براساس گزارش جداگانهای که از سوی املاک و مستغلات کلِوِر (Clever Real Estate) منتشر شد، با بهخطر افتادن امنیت بازنشستگی، تقریباً نیمی از آمریکاییهایی بازنشسته یا ۴۸ درصد از آنها بر این باورند که پسانداز خود را به پایان خواهند رساند.
لورنس کوتلیکوف (Laurence Kotlikoff)، استاد اقتصاد در دانشگاه بوستون و رئیس شرکت مَکسیفای (MaxiFi) که نرمافزار برنامهریزی مالی ارائه میدهد، اظهار کرد: هنگام برخورد با کوه یخ، هر کسی قایق نجات دیگری محسوب میشود.
کوتلیکوف افزود: با این حال، حمایت باید متقابل باشد. والدین حمایت زیادی از فرزندانشان میکنند و فرزندان باید بدانند که در عوض از آنها انتظار میرود که از والدین خود مراقبت کنند.
نظر شما