به گزارش ایرنا، دوازدهمین روز از فروردین ۱۳۵۸ بیش از ۹۸ درصد مردم ایران در قالب برگزاری همه پرسی سراسری، «آری» قاطعی به جمهوری اسلامی گفتند و براساس اعلام دولت موقت، در رفراندم برگزار شده بیش از ۲۰ میلیون و ۲۸۸ هزار نفر به حذف سلطنت و برقراری نظام جمهوری اسلامی «بله» گفتند.
زنان گلستانی هم در این انتخابات تاریخی همانند دوران مبارزه علیه رژیم طاغوت، نقش بهسزایی داشتند و همدوش مردان بر استقرار جمهوری اسلامی تاکید کردند.
گلدسته نوری یکی از بانوان گلستانی گفت: ۱۸ ساله شده بودم که با اطلاع از سخنرانی امام خمینی (ره) در چهارم فروردین ۱۳۵۸ و تاکید ایشان مبنی بر ضرورت شرکت زنان و مردان مبارز و شجاع سراسر ایران در رفراندوم، وظیفه دانستم در این امر مهم شرکت فعالی داشته باشم.
این همسر شهید افزود: در آن سال ها حقوق و کرامت انسانی به معنای واقعی برای زنان وجود نداشت و ما دختران، مادران و زنان جوان با شرکت در رفراندوم 12 فروردین به داشتن آزادی و استقلال ایران رای دادیم و معتقدم درست ترین تصمیم آن سال ها را گرفتیم.
وی اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی بانوان ایرانی هویتی برگرفته از قرآن و تعالیم اهل بیت (ع) کسب کرده و از استعداد، توانمندی و قابلیت های خود برای تعالی جامعه استفاده کردند.
وی بیان کرد: دختران، مادران و همسران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در توسعه و پیشرفت جامعه نقشی نداشتند ولی در انقلاب اسلامی، زنان نه تنها در بنیان خانواده بلکه در جای جای کشور نقش کلیدی دارند.
فریده محمدیون یکی دیگر از زنان گلستانی هم گفت: اوایل انقلاب تازه دیپلم گرفته بودم و وقتی صحبت رای به جمهوری اسلامی مطرح شد دختران و زنان گلستانی با عشق، علاقه، جان و دل پای صندوق ها آمده و "آری" گفتند.
وی افزود: همه پرسی ۱۳۵۸ و دعوت امام راحل از زنان و مردان ایرانی برای تعیین نوع حکومت باعث به بار نشستن نهال طلایی انقلاب اسلامی شد.
وی اظهار داشت: در یوم الله ۱۲ فروردین زنان و دختران گلستانی با حضور آگاهانه در اولین انتخابات آزاد عمر خود نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای اداره کشور انتخاب و عیدی تاریخی را به یادگار گذاشتند.
وی بیان کرد: استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی به معنای واقعی در این انتخابات شکل گرفته و نظامی عدالت گستر برای تمامی ایرانیان و به ویژه برای بانوان آزادی و امید را به ارمغان آورد.
سکینه رجبی یکی دیگر از بانوان انقلابی گلستان هم در این ارتباط گفت: ۱۲ فروردین سرنوشتسازترین روز تاریخی کشور است.
وی اظهار داشت: زنان جوان بسیاری در کنار یکدیگر با حضور آگاهانه در همه پرسی، نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای اداره کشور برگزیدند.
وی افزود: این رفراندوم تجلی آرمان امام راحل، مژده آزادی و نویدی بر استقلال بود که خواستِ زنان، دختران، مردان و پسران بسیاری در آیینه ی درخشان «جمهوری اسلامی» شکل گرفت.
بدرنسا میردار هم در این ارتباط گفت: در آن روز تاریخی ۳۲ ساله بودم که تبلور و تجلی اراده ملت بصیر، آگاه و ثابت قدم در تعیین سرنوشت خود را از نزدیک مشاهده کردم.
وی افزود: در آن بزرگ ترین عید ملت ایران مردم سالاری مورد انتخاب تک تک افراد شرکت کننده در آن رفراندوم بود تا در امور مهم مملکت دخیل باشند.
وی اظهار داشت: ترویج وحدت کلمه، جلوگیری از استبداد و استعمار، رفع آشفتگی و پاکسازی مملکت از ظلم و ستم از جمله دلایل شرکت بانوان گلستانی در آن همه پرسی بود.
این بانوی گلستانی افزود: مردم صاحبان اصلی این انقلاب باعقلانیت و تفکر حاکم مردم سالاری به دور از هیجانات و موج آفرینیها تصمیم به شرکت و حضور فعال در همه پرسی گرفته و رأی ماندگار خود را در تاریخ ایران اسلامی ثبت کردند.
به گزارش ایرنا در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ مردم ایران با تعهد مثالزدنی در لبیک به ندای رهبر حکیم انقلاب امام خمینی (ره) و با حضور آگاهانه و آرای بینظیر ۹۸ درصدی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای اداره کشور برگزیدند و روز تجلی اراده ملت در تثبیت انقلاب اسلامی را در تاریخ کشور به ثبت رساندند.
نظر شما