سیدمحمد رضا سجادی روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت که هر سال در آذر ماه این محور برفگیر و سخت گذر به خاطر حادثه خیزی و کمبود امکانات راهداری برای پیشگیری از سوانح رانندگی و تلفات انسانی بسته می شود و با آغاز فصل بهار پس از انجام عملیات برفروبی و ترمیم جاده دوباره به روی وسایل نقلیه موتوری بازگشایی می شود.
وی افزود : از هفته گذشته با به کارگیری چندین دستگاه بولدوز، لودر و اعزام گروه های راهداری پس از انجام عملیات برفروبی و ایمن سازی مسیر سرانجام عصر دیروز این محور برای تردد مسافران، گردشگران و مردم بومی دوباره برقرار شد.
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای نور با اظهار این که این محور کوهستانی حدود ۵۶ کیلومتر طول دارد، گفت : حدود ۲۰ کیلومتر از طول این مسیر آسفالته منتهی به بلده هرساله بسته می شود منتهی مشکلی که وجود دارد این است که اغلب مردم بومی و حتی مسافران و گردشگران که از شهر نور در ایام انسداد مسیر قصد عزیمت به بلده را داشته باشند باید از مسیر جایگزین جاده هراز گذر کنند که یکصد کیلومتر مسافت دارد.
وی افزود : برای برقراری تردد همیشگی این مسیر نیاز به استقرار یک راهدارخانه و امکانات و تجهیزات است که متاسفانه با توجه به تنگناهای اقتصادی دولت و کمبود نیروی انسانی تاکنون برای حل این مشکل اقدامی صورت نگرفته است
بخش بلده شهرستان نور دارای ۴۵ روستا است. این شهر از طریق سه جاده هراز به طول ۵۳ کیلومتر، جاده پل زنگوله(کندوان) به طول ۵۵ کیلومتر و جاده رویان نیز به طول ۷۰ کیلومتر به شهرهای شمالی و تهران دسترسی دارد.
اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای نور حدود ۷۵۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی را زیر پوشش دارد.
نظر شما