به گزارش سه شنبه ایرنا به نقل از دادگستری خوزستان، علی دهقانی بیان کرد: تعداد کل این صندوقها ۸۱ فقره با ۱۱۲ هزار نفر عضو و گردش مالی بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد ریال بود که با اتخاذ تدابیر لازم و پیش از تشکیل پرونده قضایی، حدود ۶ هزار میلیارد ریال از این وجوه به ۸۷ هزار نفر از طلبکاران برگردانده شد که با این اقدام از تشکیل بیش از ۸۷ هزار پرونده در دستگاه قضایی پیشگیری شد.
وی افزود: همچنین ۲۵ هزار نفر نیز با تقدیم دادخواست یا شکوائیه وجوه خود را مطالبه و درخواست رسیدگی کردند که ۱۰ هزار نفر آنان از طریق مصالحه یا با اخذ وجوه خود از صاحبان صندوقها و یا تهاتر با آنان، اعلام رضایت کردند.
دهقانی گفت: یکی از برنامههای شاخص سال ۱۴۰۱ دادگستری استان خوزستان ساماندهی این صندوقها بود که این امر با تدابیر ویژه و تشکیل کمیته تخصصی و بهرهگیری از سایر ظرفیتهای غیرقضائی محقق شد.
رییس کل دادگستری خوزستان اظهار کرد: پرونده سایر شکات نیز در دادگاههای استان در حال رسیدگی است که برخی از آنها با قطعی شدن حکم صادره، به اجرای احکام دادسرای رامهرمز ارسال شده است.
اواخر سال ۱۳۹۸ برخی افراد سود جو و فرصت طلب با توجه به مشکلات مالی، اقتصادی و معیشتی و شرایط ویژه شیوع کرونا، با تشکیل صندوقهای وام خانگی و تبلیغات گسترده در فضای مجازی، اقدام به عضوگیری کردند به نحوی که در مدت کوتاهی موجودی این صندوقها میلیاردی شد و این افراد با سوءاستفاده از پول سپرده گذاران اقدام به خرید اموال منقول و غیرمنقول کردند که شناسایی آنها، کار را دشوار کرده بود.
تعداد اعضای این صندوقها بیش از ۱۱۲ هزار نفر بود که از این تعداد بیش از ۱۷ هزار نفر اقدام به شکایت کیفری و حقوقی کردند.
نظر شما