به گزارش سه شنبه روابطعمومی این ادارهکل، عبدالمجید عربی افزود: از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ تا پایان تعطیلات نوروزی ۵۳ بازارچه صنایعدستی در قالب ۴۹۶ غرفه در بناها و مکانهای تاریخی استان، به تولید و عرضه صنایعدستی عمدتاً بومی یزد پرداختند.
وی بابیان اینکه برپایی این بازارچهها در راستای معرفی هنرهای اصیل و بومی استان یزد به گردشگران خارجی و داخلی و حمایت از هنرمندان استان انجام شد، اظهار کرد : این بازارچهها در شهرستانهای ابرکوه، میبد، بافق، خاتم، بهاباد، تفت، اردکان و یزد برپاشده بودند و صنایعدستی استان را در رشتههای گلیمبافی، کاربافی، سبدبافی، سفال و سرامیک، زیورآلات سنتی، منسوجات سنتی به علاقهمندان عرضه کردهاند.
عربی با بیان اینکه ایام نوروز بهترین فرصت برای فروش، عرضه و معرفی محصولات صنایعدستی استان به گردشگران داخلی و خارجی است، خاطرنشان کرد: سفال و سرامیک و دست بافتههای سنتی یزد ازجمله محصولاتی بودند که بیشترین فروش را در ایام عید نوروز امسال به خود اختصاص دادند.
وی اضافه کرد: افزایش سفرهای درونشهری در استان و استقبال مردم یزد از بازارچهها، هدفمندی محصولات صنایعدستی استان نسبت به سلیقه روز بازار و قیمتگذاری مناسب موجب رونق بازارچههای نوروزی امسال و فروش خوب آنها بوده است.
وی بابیان اینکه یزد از استانهای توانمند در حوزه صنایعدستی است، تصریح کرد: برگزاری این بازارچهها اقدامی مهم در راستای تقویت اقتصاد صنایعدستی و وضعیت اقتصادی هنرمندان این حوزه است.
استان یزد دارای ۴۰ رشته صنایع دستی زنده و افزون بر سه هزار هنرمند فعال در این صنعت است، نساجی سنتی، زیورآلات سنتی، سفال و سرامیک، زیلوبافی، رودوزی های سنتی، تراش سنگهای قیمتی، سراجی سنتی، کاشی هفت رنگ و کاشی معرق از جمله صنایع دستی بومی استان یزد به شمار می رود.
نظر شما