۱۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۳
کد خبر: 85074166
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۱۵ هزارو ۵۱۴ تن گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد

گچساران- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۵هزار و ۵۱۴ تن گوشت مرغ سال گذشته در این استان تولید و روانه بازار مصرف شد.

رضا بهنام پور روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان گوشت سفید از ۱۲۳ واحد مرغداری فعال استان تولید شد.

وی بیان کرد: سال گذشته واحدهای تولیدی فعال بیش از هفت میلیون و ۴۸۴ هزار و ۶۹۰ قطعه جوجه را پرورش دادند.

بهنام پور تصریح کرد: ۱۴۰ واحد تولیدی مرغ در مناطق مختلف استان وجود دارد که ۸۸ درصد آن فعال می باشد.

بهنام پور گفت: ۱۷ واحد مرغداری کهگیلویه و بویراحمد بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال هستند که قابل احیاء می باشد.

وی ادامه داد: این تعداد مرغداری های غیر فعال ظرفیت ۳۰۰ هزار قطعه در هر دوره پرورش را دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیگیری در زمینه فعال نمودن واحد های راکد مرغداری این استان که قابلیت احیاء را دارند در دستور کار این معاونت است.

بهنام پور افزود: مصرف گوشت مرغ گرم اماده طبخ شهروندان استان روزانه ۵۸ تن است.

سالیانه ۹۶هزار تن شیر و ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود که ۳۵هزار تن شیر و هشت هزار تن گوشت قرمز در مناطق عشایری بدست می آید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha