به گزارش ایرنا، کیومرث حبیبی روز پنجشنبه در دیدار شهردار سنندج اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ از سوی استاندار کردستان به عنوان قرارگاه عمرانی در استان نام گذاری شده است و شهرداری سنندج با تعریف چندین پروژه خاص نقش مهمی در تحقق و عملیاتی شدن این هدفگذاری خواهد داشت.
وی افزود: امیدواریم با برنامه ریزی مناسب و همچنین تلاش جهادی و مضاعف شاهد اجرای چندین کلان پروژه عمران شهری در سال جاری در شهر سنندج باشیم؛ به گونه ای که موجب ماندگاری نام این تیم مدیریتی شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان بر لزوم اولویت استفاده از پیمانکاران بومی در پروژه های عمران شهری تاکید و اضافه کرد: در صورتیکه پیمانکاران توان اجرا نداشته باشند از ظرفیت پیمانکاران توانمند غیربومی استفاده شود.
حبیبی ادامه داد: شهرداریها نهاد درآمد هزینهای بوده و به بودجه دولتی وصل نیستند، از این رو باید از منابع آنها دفاع و به بهترین شیوه در راستای توسعه شهری از درآمدهای موجود بهرهبرداری شود.
وی افزود: توجه به پیوست اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در تدوین و اجرای پروژههای عمران شهری ضروری است؛ به عنوان مثال اگر پارک و فضایی در شهر طراحی میشود باید توجیهپذیری اقتصادی داشته باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با بیان اینکه شهرداری سنندج به لحاظ عملکردی در سال گذشته کارنامه قابل قبولی داشت، گفت: یکی از توفیقات قابل توجه این نهاد بروزرسانی حقوق پرسنل به عنوان مشکلی ریشهدار بود که میتواند الگوی موفقی برای شهرداریهای سایر شهرهای استان باشد.
حبیبی بر لزوم اجرای تلهکابین آبیدر به عنوان یکی از مطالبات جدی مردم تاکید کرد و گفت: این طرح باید اجرا شود، چرا که کاری ماندگار خواهد بود.
احداث هفت پارک بزرگمقیاس در سنندج
شهردار سنندج نیز در این دیدار اظهار کرد: توجه به حوزه سرمایهگذاری به عنوان یک اولویت در سال گذشته در مجموعه شهرداری مورد توجه قرار گرفت و در همین راستا ۳۰ پروژه در بخشهای عمرانی، خدماتی، فرهنگی وگردشگری تعریف شد که بخشی از آنها امسال وارد فاز اجرا خواهد شد.
سید انور رشیدی با اشاره به احداث هفت پارک در مقیاسهای بزرگ در سطح شهر با هدف افزایش میانگین بهرهمندی از فضای سبز، گفت: مقدمات کار فراهم شده و طراحیهای لازم برای اجرای این پروژهها صورت گرفته است.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات مهم در سالهای گذشته شهرداری سنندج عدم پرداخت به موقع حقوق و مزایای کارکنان این نهاد بود که سال گذشته توانستیم در زمینه بروزرسانی حقوق پرسنل و همچنین پرداخت بخش زیادی از مطالبات برزمین مانده پیمانکاران اقدامات اساسی انجام دهیم.
شهردار سنندج با بیان اینکه با تصویب چندین کلان پروژه عمران شهری امسال سال عمرانی برای شهرداری سنندج خواهد بود، اضافه کرد: این پروژهها از جمله تعریض پل قشلاق و اجرای سه تقاطع غیرهمسطح در کل سطح شهر توزیع شده است که اجرای آن تاثیر بسزایی در کاهش مشکلات ترافیکی و روانسازی ترافیک در سطح شهر خواهد داشت.
رشیدی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل و نوسازی ناوگان عمومی نیز ۲۰ دستگاه اتوبوس از محل اعتبارات داخل شهرداری خریداری شده و ۲۲۲ دستگاه تاکسی در طرح نوسازی ثبت نام شده است.
وی به وجود ۷۳۰ دستگاه تاکسی پیکان در سطح شهر اشاره کرد و گفت: در راستای تعویض این تاکسیها با رایزنیهای صورت گرفته از طریق کمیته امداد امام خمینی استان به ۳۰۰ نفر از صاحبان این خودروها که دهکهای اول هستند تسهیلات ۳۰۰ میلیونی پرداخت میشود.
شهردار سنندج به رفع مشکل ۳۵ ساله امتیاز آب و برق در ترمینال شمال غرب سنندج اشاره کرد و افزود: این ترمینال بیش از ۳۵ سال فقط یک کنتور آب و یک کنتور برق داشت که توانستیم طی سال گذشته ۶۲ انشعاب برق را خریداری کنیم و به زودی انشعاب آب هم خریداری خواهد شد.
شهر سنندج مرکز استان کردستان با حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت با سه ناحیه شهرداری اداره می شود.
نظر شما