جهانبخش وحدتنژاد شامگاه جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حادثه سقوط از ارتفاع و به دنبال آن غرق شدن کوهنورد در آبشار تنگ تامرادی امروز به مرکز پیام یاسوج گزارش شد.
وی عنوان کرد: بلافاصله پایگاه اورژانس جادهای سپیدار به محل حادثه اعزام شد ولی متاسفانه به علت شدت بالای آسیب همچنین گذشت زمان زیاد از غرق شدن، این کوهنورد در آبشار تنگ تامرادی جان باخت.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه فروردین امسال نیز ۲ کودک در آبهای کهگیلویه و بویراحمد غرق شدند گفت: این سومین مورد غرق شدگی در آبهای استان از ابتدای سال جاری تاکنون است.
وی افزود: با توجه به وجود رودخانههای خروشان در استان، بسیاری از این رودخانهها با وجود ظاهر آرام اما بسیار خطرناک و عمیق هستند به طوری که فرد بعد از چند قدم جلو رفتن در رودخانه متوجه عمق زیاد آن و گرفتار گرداب میشود بنابراین توصیه میشود بدون آگاهی از وضعیت رودخانه، هرگز برای شنا در آن اقدام نکنیم.
براساس آخرین سالنامه آماری سازمان پزشکی قانون کشور، استان کهگیلویه و بویراحمد در رتبه هشتم کشور از نظر متوفیان ناشی از غرق شدگی بر حسب جمعیت قرار دارد.
استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۶۶ رودخانه دائمی و فصلی یکی از استانهای آسیبپذیر در زمینه غرق شدگی است. وجود دریاچه و سدهای کوثر، مارون و بیش از ۱۰ رودخانه پرآب، کانون پرمخاطرهای برای سلامت جوانان در فصل گرماست.
وحدتنژاد اضافه کرد: اکنون ۵۱ پایگاه فوریتهای پزشکی در استان فعالیت دارند که هر کدام با یک دستگاه آمبولانس ماموریتهای خود را انجام میدهند.
وی گفت: همچنین سه دستگاه موتورلانس برای امدادرسانی به حادثه دیدگان در زمان ترافیک و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس برای استفاده هنگام حوادث با شمار بالای مصدومان در اختیار فوریتهای پزشکی کهگیلویه و بویراحمد است.
نظر شما