فرزاد دادخواه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بررسی ۸۸۷ نقطه پر تصادف کشور در سال گذشته انجام شد که ۲۵ نقطه از آنها در استان اصفهان قرار دارد و بدین جهت اقدامات لازم برای ایمن سازی زودبازده در این نقاط و برنامه ریزی برای طراحی و عملیات اجرایی نقاط پر تصادف در حال انجام است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان افزود: پیش از این ۱۰۹ نقطه پرتصادف در این استان شناسایی شده بود که اصلاح ۶۷ نقطه آن مصوب کشوری است که در زمان حاضر مشکل ۳۷ نقطه رفع شده است.
دادخواه خاطرنشان کرد: کل عملیات قابل اجرا در این نقاط توسط ماشین آلات راهداری شامل ترانشه بری، باز کردن دید، خاکریزی در یک نقطه و تعریض محور انجام شده است.
وی بیان کرد: گروههای امانی راهداری هم اینک در حال فعالیت در نقاط حادثه ساز جاده ای از جمله راههای فرعی، روستایی و سایر نقاط با احتمال وقوع حادثه، هستند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان گفت: اعتبارات راهداری نسبت به حجم کاری این سازمان بسیار کم است بهویژه اینکه اعتبارات کل پروژه های مربوط به راههای فرعی و روستایی از ۲ سال گذشته استانی شده است.
وی افزود: محدودیت اعتبارات در استان طولانی شدن زمان اجرای پروژه ها و احتمال افزایش حوادث را بهدنبال خواهد داشت.
اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که به لحاظ موقعیت خاص آنان در مرکز و به عنوان چهارراه ترانزیت بار و مسافر کشور، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را داراست.
نظر شما