حجت الاسلام اسماعیل تدینی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ابراز کرد: سال گذشته حدود ۴۰ وقف جدید در استان سمنان انجام شد که میانگین برآورد ارزش مالی آن نزدیک به ۴۰ میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه نیازهای استان سمنان به منظور ارایه مشاوره قبل از وقف توسط کارشناسان اداره کل اوقاف و امور خیریه استان شناسایی شده است، گفت: نیتهای موقوفهها باید به سمت نیازهای روز جامعه پیش برود و کارشناسان در اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان آماده ارایه مشاوره به افراد در زمینه وقف متناسب با نیاز جامعه است.
حجتالاسلام تدینی تصریح کرد: ازدواج جوانان، اشتغالزایی، تولید، درمان، و تحصیل، در کنار نیاتی که در گذشته هم وجود داشت، احصاء شده که مبتنی بر نیازهای امروز جامعه است و این موضوعها به واقفان پیشنهاد میشود و امیدواریم موقوفات به سمت کاربردیتر شدن در جامعه پیش برود.
نهادینه سازی سنت وقف
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان اظهار کرد: ترویج و نهادینه سازی سنت حسنه وقف از اصلیترین رسالتهای سازمان اوقاف و امور خیریه به شمار میرود اما انتظار میرود برای ترویج فرهنگ وقف به واسطه گستردگی خدمات و کارکردهای نهاد وقف برای آحاد جامعه، بخشهای مختلف بیش از پیش همراه باشند.
حجتالاسلام تدینی با بیان اینکه ترویج فرهنگ وقف بنا بر نیاز و اقتضائات روز جامعه طراحی و اجرا میشود، ادامه داد: بر این پایه، ارتقای آگاهی و شناخت عمومی مردم نسبت به این سنت حسنه الهی موجب افزایش وقف های جدید خواهد شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان اظهار کرد: در این ارتباط پیگیر ایجاد و تنظیم وقف های جدید متناسب با نیازهای روز جامعه و برگزاری نشستهای تخصصی با حضور اندیشمندان، صاحب نظران، عالمان، استادان، نخبگان و معتمدان محلی و اصناف هستیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان تاکید کرد: وقف یکی از امور خیری است که همواره بر پایه نیازهای روز انجام و موجب شده تا در طول زمان خیرات و برکات آن به عموم مردم برسد.
سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است که با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
بر پایه سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ کشور، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع افزون بر ۷۰۲ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما