احمد بلندنظر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: صاحبان نانوایی های جیرفت طی جلساتی در زمینه مجازات تخلفات توجیه شدهاند و واقف هستند که سهمیه آرد نانوایی های متخلف قطع میشود.
وی با بیان اینکه نانوایی ها حق فروش نان بدون کارت بانکی را ندارند ادامه داد: ۳۰ درصد کارمزد به صورت روزانه به نانوایی ها پرداخت می شود و سهمیه ماهانه بر اساس عملکرد فروش ماه قبل آنها محاسبه میشود که با فروش کمتر، سهمیه آرد آنها نیز کاهش مییابد.
بلندنظر با اشاره به اینکه سهمیه آرد شهری، روستایی و عشایری جیرفت ٢ هزار و ۴۴ تن است افزود: با توجه به افزایش جمعیت، شورای آرد و نان این شهرستان مصوب کرد هفت نانوایی آرد نوع ۲ (آرد یارانهای با اندکی قیمت بالاتر از آرد نوع یک) در شهرک های جدید اطراف جیرفت ایجاد شود.
فرماندار جیرفت اضافه کرد: به اندازه کافی در این شهر نانوایی وجود دارد اما توزیع جغرافیایی آن مناسب نیست.
وی یادآور شد: بازرسی و نظارت بر اجرای مرحله سوم ساماندهی آرد توسط سازمان جهاد کشاورزی صورت میگیرد و شهروندان در صورت مشاهده تخلف موارد را به سامانه ۱۲۴ یا واحد بازرسی تعزیرات، جهاد و اتاق اصناف گزارش دهند.
بلندنظر با بیان اینکه نان قوت اصلی مردم محسوب میشود تاکید کرد: فرمانداری شهرستان جیرفت نیز با جدیت بر اجرای طرح ساماندهی توزیع آرد و نانوایی ها و البته سلامت نان تولیدی نظارت می کند.
وی یادآور شد: نانوایی هایی که در مسیر لوله کشی گاز شهری قرار دارند موظف به استفاده از گاز شهری هستند زیرا سهمیه گازوئیل آنها به همین دلیل قطع می شود.
بلندنظر اضافه کرد: شرکت پخش فرآوردههای نفتی نیز موظف است ماهیانه به صورت منظم گازوئیل در اختیار نانوایی هایی که به لوله کشی گاز شهری دسترسی ندارند بگذارد و در صورت مشکل در دریافت سهمیه میتوانند به فرمانداری مراجعه کنند.
فرماندار جیرفت در رابطه با فروش آرد یارانهای در بازار آزاد نیز گفت: بیشتر این آردها مربوط به سهمیه روستایی است که برخی از خانوارها بخشی از آرد را پخت نمی کنند و به فروش میرسانند.
نظر شما