محمد فخریزاده شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای تاکیدات سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر نظارت و کنترل بر رعایت نکات بهداشتی در واحدهای تولید و عرضه گوشت دام و طیور، ۴۳۰ بازدید در ایام نوروز توسط شبکه دامپزشکی شهرستان خرمشهر صورت گرفت.
وی اظهارکرد: همچنین روند تولید، رعایت ذبح شرعی، نظارت بهداشتی طیور و عرضه آنها در کشتارگاههای شهرستان خرمشهر در ایام نوروز توسط دامپزشکی این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان خرمشهر گفت: در بازرسیهای به عمل آمده ۳۳۴ کیلوگرم گوشت دام و طیور غیر بهداشتی و منقضی شده توسط بازرسان شناسایی و معدوم گردید.
وی افزود: در حال حاضر ۲ گروه سه نفره از اداره دامپزشکی در ۲ نوبت صبح و بعد از ظهر بر مراکز تهیه و توزیع فرآوردههای دامی از جمله کشتارگاه، صنایع تولیدی فرآورده گوشتی شهرک صنعتی، رستوران ها، چلوکبابی، قصابی، مرغ فروشی و توزیع آبزیان نظارت دارند.
فخریزاده بیان کرد: اصول مهم کشتار و عرضه بهداشتی و شرعی انواع گوشت به بازار سبب تامین گوشت سالم و بهداشتی و حلال(پاک) میشود و شبکه دامپزشکی شهرستان بر این روند نظارت کامل دارد.
وی عرضه دام و مرغ زنده از سوی دستفروشان را یکی از مشکلات بهداشتی خرمشهر بیان کرد و گفت: عرضه دام و مرغ زنده در شهرستان خرمشهر از سوی دستفروشان به یک مشکل جدی تبدیل شده است.
فخریزاده از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این رابطه با شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس بگیرند.
در شهرستان خرمشهر بیش از هفت هزار واحد صنفی دارای جواز کسب وجود دارد.
نظر شما