حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در لیالی قدر میزبان عاشقان اهل بیت است

شهرری- ایرنا- آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در لیالی متبرکه قدر از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۱:۳۰ بامداد میزبان زائران، مجاوران حرم و عاشقان اهل بیت است.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، ویژه برنامه های مراسم احیای لیالی پر فیض قدر در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) شب های یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه ساعت ۲۱:۳۰ تا ۱:۳۰ بامداد در مصلای بزرگ امام علی(ع) برگزار می شود.

مراسم معنوی شب های قدر، با تلاوت قرآن کریم توسط قاریان ممتاز و بین المللی آغاز و با قرائت دعای جوشن کبیر و مرثیه سرایی با نوای حاج امیر نعیمی، حاج مجتبی محمد بیگی، حاج محمدرضا غلامرضازاده، حاج احمد زین العابدین فرد و حاج حسن شالبافان ادامه خواهد یافت.

برگزاری مراسم سخنرانی و احیا توسط آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، حجت الاسلام و المسلمین مسعود عالی و حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر به ترتیب از نخستین تا سومین شب قدر از دیگر برنامه های لیالی قدر در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) خواهد بود.

زائران و مومنان خداجو همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان و به ویژه لیالی پر برکت قدر با حضور گسترده در حرم مطهر و مضجع شریف حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و امامزادگان والا مقام(ع) به مناجات و راز و نیاز با پروردگار متعال و توسل به ائمه اطهار(ع) می پردازند.

شایان ذکر است، مراسم لیالی قدر حرم مطهر به صورت مستقیم از شبکه پنج سیما، رادیو تهران، رادیو قرآن و همچنین پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به نشانی www.abdolazim.com پخش خواهد شد.

شب قَدر یا لَیلَةُ القَدر شب نزول قرآن و مقدّر شدن امور یک‌ساله انسان‌هاست. قرآن در سوره‌های قدر و دخان از این شب سخن می‌گوید. براساس آیات قرآن و روایات، ارزش شب قدر بیش از هزار ماه است. این شب بافضیلت‌ترین شبِ سال و شب رحمت الهی و آمرزش گناهان است و در آن، فرشتگان به زمین می‌آیند و بنابر برخی از احادیث شیعه، مقدرات سال آینده بندگان را بر امام عرضه می‌کنند.

زمان دقیق شب قدر، روشن نیست؛ ولی بر اساس بسیاری از روایات، در ماه رمضان واقع شده و به احتمال زیاد یکی از شب‌های ۱۹، ۲۱ یا ۲۳ این ماه است. شیعیان بر شب ۲۳ رمضان و اهل سنت بر شب ۲۷ رمضان تأکید بیشتری دارند.

شیعیان در این شب‌ها با الگوگیری از معصومین (ع)، به شب‌زنده‌داری، خواندن قرآن، دعا و عبادت در این شب می‌پردازند. ضربت خوردن و شهادت امام علی (ع) در این شب‌ها نیز به اهمیت آن نزد شیعیان افزوده و سوگواری برای آن امام با آیین‌های شب قدر همراه شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha