۱۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۴۷
کد خبرنگار: 1180
کد خبر: 85076803
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کشاورزان برای برداشت گندم عجله نکنند

۱۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۴۷
کد خبر: 85076803
کشاورزان برای برداشت گندم عجله نکنند

اهواز- ایرنا- معاون عمرانی فرماندار شهرستان دشت آزادگان گفت:به کشاورزان توصیه می کنیم در برداشت گندم عجله نکنند و اجازه دهند رطوبت دانه به کمتر از ۱۲ درصد برسد.

به گزارش ایرنا سعید عوده زاده روز شنبه در جلسه ستاد برداشت گندم در محل فرمانداری این شهرستان با تاکید بر اینکه خرید گندم تا آخرین کشاورز منطقه ادامه خواهد داشت بیان کرد: با توجه به نظر کارشناسان کشاورزی رطوبت فعلی گندم های شهرستان بالاست و کشاورزان در برداشت محصول خود با وجود زحمت زیادی که برای کشت آن کشیدند عجله نکنند چرا که رطوبت محصول باید کمتر از ۱۲ درصد باشد.

معاون فرماندار با اشاره به ضرورت تامین سوخت به موقع کمباین ها، تامین امنیت کمباینداران و مسیرهای تردد کشاورزان افزود: به گونه ای برنامه ریزی شده که برداشت گندم در هنگام روز انجام پذیرد زیرا که تردد کمباین ها بعد از غروب آفتاب با توجه به خطرات ترافیکی ممنوع است.

عوده زاده با بیان اینکه کشاورزان پس از چند ماه تلاش و زحمت شبانه روزی در انتظار جمع آوری محصول خود هستند، افزود: در ایام برداشت محصول گندم رعایت منافع کشاورزان و همچنین حمایت و تشویق آنان برای کشت سال آینده امری ضروری است.

وی تصریح کرد: تمهیدات لازم برای برداشت محصول گندم در شهرستان اندیشیده شده و کارشناسان اداره جهاد کشاورزی، تعاون روستایی و غله شهرستان در ایام برداشت محصولات زراعی در کنار کشاورزان هستند.

معاون فرماندار دشت آزادگان گفت: امسال چهار مرکز خرید تضمینی گندم در شهرستان دشت آزادگان تعیین شده که کار خرید از کشاورزان را در دستور کار دارند.

۱۰۶ مرکز خرید تضمینی گندم توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان و شبکه تعاون روستایی به عنوان مباشر در استان فعال شده است.

برداشت گندم از فروردین ماه درخوزستان آغاز شده تا ۴۰ روز ادامه خواهد داشت.

سال زراعی گذشته در مجموع ۱.۱ میلیون تن گندم از کشاورزان گندمکار خوزستانی به صورت تضمینی خریداری شد ولی در سال زراعی جاری به دلیل شدت خشکسالی و کاهش بارندگی به ویژه در فصل پاییز و بهار، تولید گندم در خوزستان کاهش خواهد یافت.

استان خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۵میلیون تن محصولات زراعی ، باغی، فرآورده‌های دامی و عسل معادل ۱۴ درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور، رتبه نخست را دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha