بازسازی عتبات عالیات نمونه موفق مشارکت مردمی‌ است

بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: تجربه موفق حضور خودجوش مردم در دوران دفاع مقدس و بازسازی عتبات عالیات را دیده‌ایم لذا استفاده از ظرفیت‌های مردمی، شرط اساسی موفقیت در برنامه‌های توسعه‌ای است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، جواد قناعت روز شنبه در جلسه هیات امنای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان خراسان جنوبی با اشاره به برنامه دولت برای مردمی‌سازی امور مختلف افزود: مقام معظم رهبری نیز در بیانات نوروزی خود در رابطه با مهار تورم و رشد تولید بر مساله مردمی‌سازی تاکید فراوان داشتند البته به معنای آن نیست که دستگاه‌های اجرایی از وظایف خود شانه خالی کنند بلکه باید زمینه حضور مردم فراهم شود.

وی گفت: هر جا که مردم حضور داشته‌اند توفیقات خوبی حاصل شده و نواقص هم کم می‌شود بنابراین هدایت و راهبری حضور مردم می‌تواند منجر به موفقیت بیشتر در امور مختلف شود که رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان مردمی‌سازی یاد کرده‌اند.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی برای تحقق شعار سال زمانی موفق خواهند بود که زمینه‌های لازم برای حضور و مشارکت مردم را فراهم کنند.

وی ادامه داد: مردم خراسان جنوبی بسیار متدین، انقلابی، ارزشی و ولایی هستند و در صحنه‌های مختلف همواره پای کار بوده‌اند، در بازسازی عتبات عالیات هم پیشتاز هستند و عشق، علاقه و ارادت آنان به اهل بیت (ع) را نشان می‌دهد که با همه وجود این مردم عجین شده است.

قناعت با بیان اینکه ۶ استان کشور، معین ساخت صحن امام محمد باقر (ع) در شهر کاظمین هستند گفت: خراسان جنوبی با وجود کم‌برخورداری، برای ساخت این صحن پیشتاز است لذا دبیرخانه ساخت صحن در کاظمین به خراسان جنوبی واگذار شده و نشان می‌دهد هر زمان موضوع اهل بیت (ع) در میان باشد استان‌های محروم جلودار هستند.

وی افزود: یکی از دستور کارهای جلسه آتی شورای اداری استان ارایه گزارشی از اقدامات و برنامه‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات است تا دستاوردهای بازسازی اماکن مقدس الگویی برای دستگاه‌های اجرایی معرفی شود و کارمندان هم بخشی از حقوق خود را به این کار اختصاص دهند.

استاندار خراسان جنوبی گفت: دستگاه‌های اجرایی در اولین فرصت مسئول پیگیری امور عتبات عالیات خود را به ستاد معرفی کنند تا جلسه‌ای برای تشریح وظایف آنان برگزار شود و شاهد همکاری خوبی در ساخت صحن امام محمد باقر (ع) در کاظمین باشیم.

وی افزود: اینکه در یکی از روستاهای استان سرانه کمک‌های مردمی به ستاد بازسازی عتبات عالیات از ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان به ۲۰۰ هزار تومان افزایش یافته، قابل تقدیر و تشویق برای فرهنگسازی در سایر نقاط است لذا پیش‌بینی برگزاری همایشی در این روستا انجام شود.

قناعت بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اجتماعی ستاد عتبات عالیات و موکب‌ها تاکید کرد و گفت: موکب‌های ستاد عتبات عالیات جزو ظرفیت‌های بی نظیر اجتماعی هستند که همواره در شرایط خاص و بحران نقش آفرینی‌های خوبی داشته‌اند لذا دستگاه‌های اجرایی باید از این فرصت بهره‌مند شوند.

وی اظهار داشت: موکب‌ها در زمان زلزله بشرویه و بحران سرما همکاری خوبی با دستگاه‌های اجرایی استان داشتند لذا این ظرفیت‌های اجتماعی باید به خوبی تبیین و استفاده شود.

استاندار خراسان جنوبی همچنین گفت: باید نامه‌ فنی برای تعیین تکلیف فعالیت‌های فرهنگی اربعین که متولی آن نهاد بعثه رهبری بوده به تهران ارسال شود تا این نهاد را از حالت منطقه‌ای خارج کنند.

وی افزود: تشکیلات جدید به گونه‌ای طراحی شده که بعثه مقام معظم رهبری به صورت منطقه‌ای اداره می‌شود.

قناعت موافقت خود برای انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی با مدیریت بحران استان را هم اعلام کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha