۲۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۰۶
کد خبرنگار: 1423
کد خبر: 85077827
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مبارزه با آفت سِن گندم در ۱۰ هزار هکتار از مزارع ایلام

۲۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۰۶
کد خبر: 85077827
مبارزه با آفت سِن گندم در ۱۰ هزار هکتار از مزارع ایلام

ایلام - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی ایلام از پیش بینی مبارزه با آفت سِن مادر در ۱۰ هزار هکتار از گندم زارهای این استان خبر داد.

آذرنوش عموزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مبارزه با آفت سن گندم مادر از هفته گذشته در شهرستان های شمالی استان شروع شده و تاکنون هفت هزار هکتار از اراضی زراعی کشت گندم آفت کشی شده است.

وی افزود: مبارزه با آفت سن گندم مادر قبل از شروع تخم ریزی و زاد و ولد پوره ها در شهرستان های دره شهر، بدره، ایوان، سیروان و چرداول در حال انجام است.

عموزاده ادامه داد: باتوجه به اینکه همه ساله مبارزه با سن مادر و پوره ها انجام می گیرد، با توجه به پیشگیری و کنترل زاد و ولد و ازدیاد آفت سن موردی از طغیان این آفت در استان گزارش و مشاهده نشده است.

وی تاکید کرد: امسال نیز بعد از اتمام مبارزه با سن مادر، مبارزه با سن های پوره و نوزاد صورت می گیرد که روند مبارزه با آفت سن تا خردادماه ادامه خواهد یافت.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان ایلام یادآور شد: باتوجه با مبارزه اصلی با سن مادر قبل از تخم ریزی و زاد و ولد، تعداد نوزادان متولد شده اندک خواهد بود.

وی مرحله مبارزه با سن نوزاد و پوره سن را در سطح چهار یا پنج هزار هکتار پیش بینی کرد.

مبارزه با زنگ زرد و بیماری های برگی گندم در سطح افزون بر ۳۰ هزار هکتار

عموزاده در مورد مبارزه با آفت زنگ و سایر بیماری های برگی گندم هم گفت: مبارزه با این آفات از بهمن ماه سال گذشته شروع و تا کنون ۳۰ هزار هکتار از گندمزارهای استان در شهرستان های دهلران، مهران و دره شهر آفت کشی شده است.

وی افزود: مبارزه با زنگ زرد و دیگر امراض برگی گندم در صورت مشاهده در شهرستان های شمالی تا نیمه اول اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام تاکید کرد: مبارزه با زنگ زرد و دیگر آفات برگی در سطح بیش از ۳۰ هزار هکتار در تاریخ کشاورزی استان ایلام بی سابقه و برای اولین بار است.

به گزارش ایرنا، امسال گندم آبی در سطح ۶۰ هزار هکتار و گندم دیم ۸۰ هزار هکتار در استان کشت شده که پیش بینی اولیه برداشت محصول گندم کشاورزان استان بین ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزار تن است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha