به گزارش ایرنا آیین رونمایی از کتابت قرآن کریم به قلم ۵۰ نفر از خوشنویسان استان، شامگاه یکشنبه همزمان با نخستین شب از لیالی قدر؛ با حضور رضا زدوار، رئیس انجمن خوشنویسان خوزستان و عضو شورای عالی انجمن خوشنویسی ایران، وحید کیانی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، جمعی از خوشنویسان چیره دست، مسئولان استانی و دانش آموزان روزه اولیها به میزبانی مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهواز برگزار شد.
رضا زدوار خوشنویس خوزستانی با اشاره به اهمیت خوشنویسی گفت: یکی از خدمات ارزشمند اسلام که همزمان با ظهور دین خدا در جامعه رواج یافت، ارج نهادن به کتابت است.
وی افزود: کتابت قرآن کریم ابتدا به خط کوفی توسط ۳۱۶ خوشنویس زیر نظر استاد بزرگ اسلام امام علی (ع) انجام شد و بعد از آن به تدریج به خطوطی که از دل خط کوفی استخراج شد به رشته تحریر درآمد.
زدوار تلاوتهای رویایی و آرامشبخش قاریان بزرگ جهان اسلام را از دیگر معجزات کلام نور عنوان کرد و گفت: هر انسانی با شنیدن صدای زیبا و طنینانداز قاریانی همچون عبدالباسط، معنویت را در درون خود احساس کرده و به بزرگی و عظمت قرآن پی میبرد.
عضو شورای عالی انجمن خوشنویسی ایران با اشاره به حدیثی از پیامبر عظیم شان اسلام حضرت محمد (ص) که فرمودند: " من کتب بسمالله الرحمن الرحیم بحسن الخط فقد دخل الی الجنه بغیر حساب" (کسی که بتواند جمله بسم الرحمن الرحیم را به زیبایی هر چه تمامتر خوشنویسی کند، بدون حساب و کتاب وارد بهشت میشود) گفت: احادیث بسیاری از پیامبر اسلام و امام علی (ع) است که بیانکننده جایگاه ارزشمند کاتبان قرآن در جهان اسلام است.
وی افزود: چه بسا همین جمله اوایل اسلام باعث روی آوردن هنرمندان خوشنویس به سمت کلام الله مجید شد، به گونهای که تعداد بسیار زیادی نسخ قرآن که با خطوط درجه یک خط نسخ، ثلث و بعد نستعلیق کتابت شد.
گفتنی است کتابت قرآن کریم بعد از آیین رونمایی، از طرف انجمن خوشنویسان خوزستان به موزه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اهدا شد.
نظر شما