به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا محمدکرمی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان اظهارداشت: گرفتاری در دام اعتیاد یک نوع بیماری است که نه تنها خود بیمار بلکه همسر، فرزندان و اطرافیان وی نیز دچار آسیب های شدید روحی می شوند.
وی تصریح کرد: کمیتههای شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر با ارزیابی عملکرد سال گذشته خود برنامه مدونی برای امسال داشته باشند.
استاندار سیستان و بلوچستان بر برگزاری منظم جلسات، بررسی مسائل، تصمیم گیریهای سریع و دقیق در این کمیتهها تاکید کرد.
وی با اشاره به فعالیت مراکز خصوصی در زمینه ترک موادمخدر و لزوم نظارت بر عملکرد این مراکز بیان کرد: فعالیتها تنها نباید در زمینه ترک مواد مخدر بیمار باشد، بلکه انجام کارهای فرهنگی، بازتوانی و آموزشی برای عدم بازگشت دوباره این بیماران نیز باید انجام شود.
کرمی بیان کرد: با توجه به تجربه سیستان و بلوچستان در زمینه مبارزه با مواد مخدر باید راهکارها بررسی، نوآوری و خلاقیت نیز صورت گیرد؛ اگر با نوآوری وارد میدان مبارزه با این مساله شویم آن را حل خواهیم کرد.
وی با تاکید بر همافزایی و همکاری همه مجموعهها در زمینه مبارزه با موادمخدر افزود: همه دستگاه ها و مجموعه ها در رفع این آسیب باید شبانه روزی تلاش کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه پیشرفت هر کشور در گرو وجود نیروی انسانی خلاق، مومن، متفکر، متدین و با سلامت جسمی است، افزود: اگر نیروی انسانی هر جامعهای از نظر جسمی، روحی و فکری دچار مشکل شود شاهد پیشرفت آن جامعه نخواهیم بود.
وی به پیشرفت سریع پروژه شهرک سلامت سیستان و بلوچستان تاکید کرد و گفت: مشکلات هر جامعهای توسط افراد همان جامعه باید حل شود.
کرمی با اشاره به جایگاه آموزش و پرورش و توجه ویژه به این بخش اظهارداشت: همه خانوادهها فرزندانشان را مدت طولانی به دست این سازمان میسپارند و مطمئنا اگر این مجموعه اقدامات خوب و تاثیرگذاری داشته باشد، شاهد تاثیر مثبت این فعالیتها در سطح جامعه و خانواده خواهیم بود.
وی بیان کرد: آموزش و پرورش با انجام کارهای پیشگیرانه و فرهنگی میتواند روی خانوادهها تاثیرگذار باشد.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت فرهنگسازی در حل این آسیب افزود: رسانه ها، مجموعه های فرهنگی گروههای مردمی بویژه معتمدان، روحانیون و سران طوایف در راه مبارزه با این معضل اجتماعی نقش بسیار مهمی را می توانند ایفا کنند.
نظر شما