طرح گردشگری با رویکرد مردمی در شبه جزیره میانکاله اجرا می‌شود

ساری- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: با هدف بهره مندی از موقعیت گردشگری شبه جزیره میانکاله طرح ویژه طبیعت گردی در این زیست بوم منحصر به‌فرد جهانی اجرا خواهد شد.

روح الله سلگی روز دوشنبه در نشست بررسی طرح طبیعت گردی میانکاله در ساری افزود: اجرای این طرح در شناسایی ویژگی‌های ممتاز گردشگری زیست بوم طبیعی میانکاله دارای اهمیت است.

این مسوول سیاسی و اجتماعی یاد آور شد: در اجرای این طرح هیچ آسیبی نباید به اکوسیستم طبیعی میانکاله وارد آید.

سلگی با اشاره به حساسیت زیست محیطی اقلیم میانکاله اظهار کرد: نقش سازمان های مردم نهاد زیست محیطی و تشکل های مردمی در پایداری سامانه طبیعی این شبه جزیره نیازمند توجه ویژه است.

این مسوول با تاکید بر هماهنگی های بخشی در اجرای طرح طبیعت گردی میانکاله خاطر نشان کرد: به بهانه گردشگری نباید به کالبد محیط زیستی میانکاله که ارزش تاریخی و جهانی دارد، خدشه وارد شود.

معاون استاندار مازندران گفت: رعایت استانداردهای محیط زیست در تدوین طرح طبیعت گردی با رویکرد گردشگری در میانکاله از الزامات اساسی است.

طرح گردشگری با رویکرد مردمی در شبه جزیره میانکاله اجرا می‌شود

سلگی خاطر نشان کرد: سازمان محیط زیست و میراث فرهنگی و گردشگری باید در هماهنگی کامل از این اثر تاریخی طبیعی صیانت کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران با اشاره به نقش موثر بومیان ساکن در میانکاله در حفظ این سامانه طبیعی افزود: طرح گردشگری و طبیعت گردی شبه جزیره میانکاله باید با رویکرد مردمی تهیه و اجرایی شود.

به گزارش ایرنا، در این جلسه مدیران کل محیط زیست و میراث فرهنگی و گردشگری مازندران بر همکاری و هماهنگی بین دستگاهی در اجرای طرح طبیعت گردی میانکاله تاکید کردند.

بیشتر بخوانید:

احیای میانکاله ماموریت موفق دولت در مازندران + فیلم

تالاب میانکاله به بزرگترین مقصد گردشگری طبیعت گردی مازندران تبدیل شود

استاندار مازندان از هدف‌گذاری برای ورود سالانه ۲ میلیون گردشگر خارجی به استان خبر داد

روزی برای تالاب های تشنه

طرح گردشگری با رویکرد مردمی در شبه جزیره میانکاله اجرا می‌شود

به گزارش ایرنا، دولت مردمی سیزدهم با عبور از تفکرات جزیره‌ای و با تحقق ۹۰ درصدی طرح مصوب زیست محیطی سفر آیت‌الله رئیسی به مازندران گام های عملیاتی و موفقی برای احیای تالاب میانکاله برداشته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رفع چالش زیست محیطی و شکوفایی ظرفیت گردشگری میانکاله همواره مورد تاکید رئیس جمهور است و آیت الله رئیسی ۲۰ اسفندماه سال ۱۴۰۰ در هفدهمین سفر استانی خود به همراه اعضای هیات دولت با توجه به اهمیت موضوع در بدو ورود به مازندران و پس از استقبال توسط مقامات دولتی، از تالاب میانکاله بازدید کرد و پس از آشنایی با مشکلات زیست محیطی این منطقه، دستوراتی را برای احیای دوباره این زیستگاه صادر کرد.
بازدید میدانی رئیس جمهور، رییس سازمان حفاظت محیط زیست، استاندار مازندران و شماری دیگر از مسوولان ملی و استانی از این زیستگاه منحصر به فرد و تاکید آیت الله رئیسی مبنی بر اجرای طرح های زیست محیطی برای حفاظت از تالاب میانکاله، بارقه های امید را در دل دوست‌داران طبیعت و محیط زیست و همچنین بومیان منطقه زنده کرد تا شاهد احیای دوباره این زیستگاه منحصر به فرد باشند.

کارشناسان تفکرات جزیره‌ای و بخش‌نگری مدیران ادارات دولتی در سطح ملی در دهه‌های گذشته و در ورای آن فقدان اراده‌ای محکم برای تدوین طرح جامع گردشگری در مازندران را مهم‌ترین دلیل عقب ماندگی منطقه میانکاله مازندران در حوزه گردشگری به عنوان پول سازترین صنعت جهان برمی‌شمارند که با ورود موفق دولت به نظر می رسد که این تفکرات در حال فراموشی است.

تالاب میانکاله را باید بهشت پرندگان و پرنده نگری نام نهاد؛ سی و ششمین تالاب ثبت شده دنیا و نخستین تالاب ثبت شده در کنوانسیون تالاب‌های بین المللی رامسر و یکی از ۶۵۰ ذخیره گاه زیست کره جهان با ۴۸ هزار هکتار وسعت در شرق استان مازندران و در همجواری با استان گلستان واقع شده است و سالانه ۱۳۰ گونه از پرندگان مهاجر را با جمعیت حدود ۱.۵ میلیون بال میزبانی می کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha