وحید ترکاشوند روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: این تعداد بررسی، پیگیری و بازرسی با تشکیل ۱۸ اکیپ گشت مشترک از سوی این اداره تعزیرات حکومتی با همکاری سایر ادارات و دستگاه ها از جمله مدیریت جهاد کشاورزی، اداره صنعت، معدن و تجارت، شبکه بهداشت و درمان و دادستانی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، واحدهای صنفی و اماکن عمومی شهرستان قشم انجام شده است.
وی توضیح داد: از روز ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ تا پایان روز پانزدهم فروردین ۱۴۰۲، ۴۵ پرونده تخلف با موضوع گرانفروشی و کم فروشی، تقلب در کسب، عدم رعایت دستور العمل بهداشتی و عدم درج قیمت در قشم تشکیل و مورد رسیدگی قرار گرفته است.
رییس اداره تعزیرات حکومتی قشم اضافه کرد: در این بازرسی های مشترک ۴۵ واحد دارای تخلف بودند، بازرسان تعزیرات حکومتی قشم به ۳۷ واحد صنفی تذکر دادند و ۴۰ واحد صنفی نیز بدون تخلف بودند.
ترکاشوند ادامه داد: بیشترین تخلفات محرز شده در این بازرسی ها گرانفروشی، عدم رعایت دستور العمل های بهداشتی و عدم درج قیمت به ویژه در رستوران ها و مراکز توزیع غذا در این شهرستان بوده است.
وی گفت: همکاری در اجرای سیاست های دولت در امر نظارت و تنظیم بازار، حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه با توجه به افزایش تقاضا و ضرورت برخورد با تخلفات، برخورد قانونی با تخلفات گرانفروشی، احتکار و سودجویی های غیر قانونی احتمالی در کوتاهترین زمان از اهداف مهم این بازرسی ها و گشت های مشترک است.
رییس اداره تعزبرات حکومتی قشم اعلام کرد: قشموندان می توانند هر گونه گرانفروشی، کم فروشی، احتکار و قاچاق کالا را با شماره تلفن ۰۷۶۳۵۲۴۱۲۱۰ یا با سامانه ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی و سامانه ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت مطرح کنند.
وی افزود: طرح تشدید نظارت بر بازار مصرف شهرستان مرزی قشم تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد تا قشموندان مایحتاج خود را بدون دغدغه تهیه کنند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما