دکتر سید جواد حسینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که زوجین نابارور میتوانند از خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای درمان استفاده کنند افزود: سطح یک خدمات ناباروری در مراکز خدمات جامع سلامت به صورت رایگان صورت می گیرد و در صورت نیاز زوجین به سطوح بالاتر و تخصصی ارجاع داده میشوند.
وی ادامه داد: در حوزه جوانی جمعیت نیز خدماتی در حوزه بهداشتی به مادران باردار و افرادی که تمایل به فرزندآوری دارند ارایه میشود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: زنان تا سن ۵۴ سالگی، که قصد باروری دارند جزء جامعه هدف طرحهای فرزندآوری محسوب می شوند.
حسینی افزود: براساس پیشبینیهای صورت گرفته اگر هر زوج کمتر از ۲ فرزند به دنیا بیاورند جمعیت به سمت سالمندی حرکت خواهد کرد و اگر تعداد فرزندان از ۲ نفر بیشتر باشد جمعیت بیشتر خواهد شد.
وی ادامه داد: هم اکنون برای هر خانواده سه یا چهار فرزند مدنظر است، در غیر این صورت کشور در چاله جمعیتی گرفتار می شود که عواقب سختی را به دنبال خواهد داشت.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علاوه بر جمعیت نابارور در مناطق زیر پوشش این دانشگاه، درصد قابل توجهی از زوجین نیز تک فرزند هستند، علاوه براین قشر عظیمی از زنان و مردان دارای سن ازدواج هنوز ازدواج نکردهاند و همه این عوامل باعث میشود که بحران جمعیتی رخ دهد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.
نظر شما