حسین عابدینی روز سه شنبه در حاشیه برگزاری انتخابات هیات رئیسه مجمع خیرین سلامت شهرستان پردیس در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ظرفیت جذب شده از حوزه مسئولیت اجتماعی وزارتخانه ها، بانکها و ادارات در بین مجامع خیرین سلامت شهرستانهای استان تهران برای رفع مشکلات حوزه سلامت تخصیص داده می شود.
وی با بیان اینکه تاریخ مجمع خیرین سلامت شهرستان پردیس به پایان رسیده بود، خاطرنشان کرد: مجمع خیرین سلامت استان تهران سالانه باید مجامع شهرستانها را برگزار کند و در انتخابات امروز حسین زنگی به عنوان رئیس، حسن لاله به عنوان نایب رئیس ، مصطفی خرده پا به عنوان خزانه دار باکسب اکثریت آرا انتخاب شدند.
مدیر روابط عمومی مجمع خیرین سلامت استان تهران در حاشیه این نشست اظهار داشت: موجودیت مجمع خیرین سلامت ساخت و تامین زیر ساخت ها است و طی ۲ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا بخش اعظم بودجه برای کرونا و در حوزه درمان هزینه شد.
نوید خادمی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ چند طرح عقب افتاده را به چرخه درمان بازگرداندیم، اضافه کرد: کلینیک فوق تخصصی زنان مهدیه واقع در میدان شوش که در پنج طبقه ساخته شده تمام بیماری های حوزه زنان را پوشش می دهد.
وی ادامه داد: افزودن کلینیک تخصصی امیرالمومنین (ع) بیمارستان شریعتی به شبکه درمان ،پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی بخش های ICU و CCU دربیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) درباط کریم که پیش بینی می شود تا خرداد ماه سالجاری تحویل شود.
این مسئول گفت: تحویل یونیت به همراه تجهیزات دندانپزشکی به مجموعه اصلاح و تربیت و اجرای بازسازی ساختمان دندانپزشکی در مجموعه اصلاح و تربیت انجام شده است.
خادمی ادامه داد: تکمیل و تحویل مجموعه شیمی درمانی امید بیمارستان شریعتی، کلنگ زنی بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی حضرت ابوالفضل (ع) شهرستان بهارستان که در حال حاضر این شهرستان با ۷۵۰ هزار نفر جمعیت فقط ۷۶ تخت بیمارستانی دارد.
وی ادامه داد: راه اندازی مرکز تولد و ناباروزی بیمارستان امام حسین (ع) و دی کلینیک حضرت ابوالفضل (ع) بخش دیگری از اقدامات انجام شده توسط مجمع خیرین سلامت استان تهران است.
مدیر روابط عمومی مجمع خیرین سلامت استان تهران با بیان اینکه توانمند سازی شهرستان ها را در دستور کار داریم، خاطرنشان کرد: مقرر شد تا مجمع خیرین سلامت شهرستانها هماهنگ با سیستم درمان به طور مستقل در شهرستانها در حوزه سلامت و در مان اقدام کنند و نیازها را در سطح شهرستانها پوشش بدهند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزهIT توضیح داد: سیستمی تحت وب برای آموزش، اطلاع رسانی و ارتباط با ایرانیان خارج از کشور فراهم شده و تمامی شهرستانها در این سیستم پرتابل خواهند داشت تا اخبار خود را روی سایت بارگذاری کنند.
خادمی یادآور شد: مذاکره با آپ های مختلف برای جذب کمک بخش دیگری از اقدامات شورای خیرین سلامت استان تهران برای افزایش جذب کمک های مردمی است.
خیرین سلامت ۵۹۰ میلیون تومان در طی دو سال گذشته اهدا کردند
حسین زنگی رئیس شورای خیرین سلامت شهرستان پردیس به خبرنگار ایرنا گفت: خیرین سلامت شهرستان در ۲ سال گذشته با ساخت آزمایشگاه، تامین تجهیزات به حوزه سلامت کمک کردند.
وی ادامه داد: شهرستان پردیس آزمایشگاه دولتی نداشت، بر اساس اعلام نیاز شبکه بهداشت و درمان، آزمایشگاه مرکزی دولتی به همت خیرین سلامت ساخته و تجهیز شد.
رئیس شورای خیرین سلامت شهرستان پردیس ادامه داد: آزمایشهای سل، خون، ازدواج و عدم اعتیاد در این آزمایشگاه با تعرفه دولتی انجام می شود.
زنگی افزود: ساخت خانه بهداشت در روستای گلخندان، خرید یخچال فریزر منهای ۲۳ درجه برای نگهداری واکسن، تجهیز واحد حراست بیمارستان الغدیر بومهن بخش دیگری از اقدامات مجمع است.
وی با اشاره به برنامه های در دست اقدام، خاطرنشان کرد: تجهیز و تقویت مراکز درمانی فاز ۸ و ۱۱ و راه اندازی بخش طب کاردر سالجاری در دستور کار این مجمع قرار گرفته است.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.
نظر شما