ابوالفضل محمدکریمی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: اگر مبتلا به چاقی شکمی بهویژه در ناحیه شکم هستیم، بهتر است در ماه رمضان تا حد امکان مصرف انواع شیرینیها بهویژه شربتها، زولبیا، بامیه و همچنین قند و شکر را کاهش دهیم.
وی اضافه کرد: درست است که شیرینیهای طبیعی مثل خرما، عسل و انواع شیرهها مثل شیره انگور مواد مغذی زیادی داشته و برای بدن مفید است، اما نباید فراموش کنیم مصرف زیاد این شیرینیها نیز میتواند منجر به چاقی شود.
وی ادامه داد: پس بنابراین افرادی که قصد کاهش وزن در این ایام را دارند مصرف انواع شیرینیها را محدود نمایند، انجام ورزش بهویژه پیادهروی حدود ۲ ساعت بعد از افطار سبک از دیگر راههای کنترل وزن است.
محمدکریمی بیان کرد: بهتر است شروع افطار با یک نوشیدنی گرم مانند شیر یا چای کمرنگ همراه کشمش یا ۲ عدد خرما باشد و پس از آن بهتر است ۱۰ دقیقه صبر کنیم تا اشتهایمان در شرایط باثبات قرار گیرد.
وی افزود: سپس بهتر است یک یا حداکثر ۲ نوع غذای سبک مانند نان و پنیر و سبزی، سوپ یا آشهای محلی کمچرب، شیربرنج یا فرنی همراه کمی عسل یا شیره انگور مصرف کنیم.
به گفته وی، با مصرف این نوع غذاها بهاندازه کافی، دست کم ۲ یا سه ساعت سیر هستیم و بهتر است در این مدت مایعات بدن را تامین کنیم.
کارشناس مرکز بهداشت قم خاطرنشان کرد: بهتر است بهجز افراد لاغر، شام توسط دیگر افراد مصرف نشود و افراد چاق بهجای شام تا قبل از خواب شب از میوه یا سبزیهای تازه یا بخارپز استفاده کنند و مصرف برنج، خورشت و دیگر غذاهای پخته را به وعده سحر موکول نمایند.
نظر شما