کیوان طرفی پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امروزه در بحث کشاورزی به حداکثر بهره وری نیاز داریم به این معنی که در بهترین شرایط از منابع پایه "آب، خاک، آب و هوا و شرایط بارندگی" استفاده شود تا به حداکثر تولید مورد نظر در واحد سطح دست یابیم.
وی اظهار داشت: به همین دلیل در خرمشهر تمرکز بسیار ویژه به مراتب بیش از قبل را بر بحث انتقال دانش به صورت چهره به چهره به بهره برداران این بخش قرار داده شد و در سال گذشته ۱۸ هزار نفر روز در آموزش های چهره به چهره آموزش دیده اند.
طرفی گفت: یکی از وظایف جهادکشاورزی انتقال دانش روز به بهره برداران است و بر این اساس مدیر، معاون و کارشناسان این مدیریت به عنوان مروج در تمامی بازدید های ترویجی به فراخور فصل و محصول آموزش های لازم را به بهره برداران و مراجعان می دهند.
تشدید و استمرار فعالیت هفت گروه های پایش ملخ صحرایی در خرمشهر
مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر گفت: با توجه به هشدار جدید سازمان حفظ نباتات کشور در خصوص پیش بینی فائو مبنی بر هجوم احتمالی ملخ صحرایی به کشور در اردیبهشت ماه سال جاری فعالیت گروه های پایش ملخ در این شهرستان قوت گرفت و در روزهای تعطیل نیز انجام می شود.
طرفی بیان کرد: در سال زراعی ۱۴۰۰ _۱۴۰۱، ۴۱۵ هزار هکتار از اراضی این شهرستان توسط گروه های پایش ملخ صحرایی پایش و دیده بانی شد.
وی اظهار داشت: همچنین در سال ۱۳۹۹_۱۴۰۰ مبارزه با ملخ صحرایی در سطح یک هزار و ۱۶۰ هکتار صورت گرفت و با پایش و مبارزه به موقع و صحیح هیچ خسارتی به محصولات زراعی و باغی شهرستان وارد نشد.
طرفی گفت: ردیابی ملخ صحرایی در این شهرستان بر اساس اطلاعات و مختصات مکانهای آلوده در سالهای قبل بطور مستمر انجام می شود.
طرفی افزود: بر اساس معیارهای سازمان خواروبار جهانی اگر احتمال پنج درصدی حمله ملخ صحرایی وجود داشته باشد باید ۱۰۰ درصد آمادگی برای مبارزه با آن تدارک دیده شود. بر این اساس هفت اکیپ بطور روزانه پایش و ردیابی ملخ صحرایی را در شهرستان انجام می دهند.
خرمشهر بیش از ۴۰ هزار هکتار زمین قابل کشت دارد.
نظر شما