به گزارش روز شنبه ایرنا فرمانده سپاه عاشورا در آیینی در مسجد جامع شهرستان مراغه، اظهار کرد: رمز پیروزی انقلاب اسلامی ولایتمداری و حضور مردم در صحنه است و عزت، اقتدار و امنیت کنونی را مدیون رهنمودهای رهبری و جانفشانی مردم هستیم.
«سردار اصغر عباسقلیزاده» با تاکید بر اینکه همین ۲ ویژگی موجب شده تا امدادهای غیبی خداوند نیز شامل حال این نظام شود، اضافه کرد: هیچ کشوری توان مقابله با این همه هجمه و توطئه استکبار جهانی را نداشته و ندارد؛ بیشک امدادهای غیبی خداوند موجب حفظ این نظام شده است.
وی افزود: این نظام مقدس در مسیر پیاده کردن دستورات خداوند متعال گام برداشته و بر همین اساس نیز ایزد منان به وعدهاش مبنی بر نصرت رساندن به مومنان عمل کرده است.
وی بخشی از آیه ۴۷ سوره مبارکه «الروم» با مضمون «وَکانَ حَقًّا عَلَینا نَصرُ المُؤمِنینَ» را قرائت کرد و ادامه داد: خداوند یاری رساندن به مومنان و مسلمانان واقعی را در این آیه بیان کرده است.
فرمانده سپاه عاشورا با بیان اینکه تمام بیانات و رهنمودهای امامین انقلاب اسلامی در قرآن و سیره اهل بیت(ع) ریشه دارد، افزود: وقتی انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، این تصور وجود نداشت که عراق، سوریه و یمن و دیگر آزادیخواهان جهان در کنار ایران قرار بگیرند و هیمنه ابرقدرتها را بشکند.
سردار عباسقلیزاده تصریح کرد: انقلاب اسلامی به جای اتکا به جریانهای پوشالی قدرت به خداوند متعال توکل کرده و سردار سلیمانی نیز نسبت به ۲ موضوع تاکید کرده که به نوعی در تمام وصیتنامههای شهدا نیز وجود دارد و شامل اطاعت از رهبری و نقشآفرینی ایران به عنوان مرکز قدرت جهان اسلام است.
مراغه ۳۸ خانواده ۲ شهید دارد
فرمانده سپاه مراغه نیز در این آیین به یکهزار و ۴۰۰ شهید گلگونکفن این شهرستان و سکونت ۳۸ خانواده ۲ شهید در آن اشاره کرد و گفت: قداست شهدا به دلیل گام برداشتن آنان در مسیر حق است و امثال شهیدان سیروس، اصغر و رسول کرمی در مسیر اعتلای پرچم این نظام گام برداشتهاند.
سرهنگ پاسدار یحیی حیدری افزود: ۲ نفر از شهدای خانواده کرمی طلبه بوده و علاوه بر حاج بهمن، تنها فرزند باقیمانده نیز به افتخار جانبازی نائل آمده است؛ ایثارگری که در این آیین لوح یادبود «پدر ایثارگران» مراغه را به جای پدر مرحومش دریافت کرد.
فرمانده سپاه مراغه این را هم بیان کرد که به زودی یکی از میادین شهر به عنوان میدان ایثار نامگذاری شده و تندیس حاج بهمن کرمی به عنوان پدر ایثارگران مراغه در آن نصب میشود.
به گزارش ایرنا میهمانانی از شهرستان های مختلف شمالغرب کشور برای تجدید بیعت با شهیدان کرمی به مراغه سفر کرده بودند و در این ویژه برنامه حضور یافتند.
سیروس کرمی در سال ۱۳۴۲ در مراغه متولد شد، در دوره اول راهنمایی به عنوان بسیجی به جبهه اعزام شده و در پنجم فروردین ۱۳۶۵ در فاو عراق بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
رسول کرمی متولد ۲۰ آذر ۱۳۴۵ در مراغه نیز تا پایان دوره راهنمایی درس خوانده و در حالی که طلبه بود با لباس بسیج در جبهه حاضر شد؛ وی در ۱۴ بهمن ۱۳۶۵ در شلمچه و بر اثر اصابت ترکش به سر شهید، و پیکر او در گشنزهرای این شهرستان به خاک سپرده شد.
اصغر کرمی متولد پنجم دیماه ۱۳۵۰ در مراغه نیز وقتی دانشآموز سوم راهنمایی بود، در قالب بسیجی به جبهه اعزام شده و در ۲۸ خرداد ۱۳۶۷ در ماووت عراق و بر اثر اصابت ترکش شهید شد.
یک جمله طلایی مادر شهیدان کرمی هنوز هم در برخی از محافل مراغه بیان میشود که نقش زنان در پشتیبانی از جنگ تحمیلی را به خوبی نشان میدهد؛ وی در همان دوران جنگ تحمیلی و در پشت تریبون در میدان مصلی گفته بود که «اگر آقایان خسته هستند و مراجع اجازه میدهند، زنان آمادهاند تا به جبهه بروند و رودررو بجنگند».
نظر شما