به گزارش خبرنگار ایرنا، نسیم خوش تراش بانوی هنرمند ۳۲ ساله از اهالی شهرستان جویبار در مدت هشت سال فعالیتش در عرصه هنر تجسمی توانسته آثاری در سطح ملی بیافریند که بدین نحو علاوه بر معرفی این هنر به جامعه بخشی از اهداف مورد نظر برای اقداماتی را از این طریق انجام دهد.
او ضمن ارادت خاص به شهدا و با ترسیم پرتره آنها بویژه شهدای کمتر شناخته شده مازندران می خواهد تا بدینگونه دِین خود را به ایشان ادا کند.
در کنار نقش انقلابی و دینی این هنرمند تجسمی کار مازندران، او در زمان هایی با ترسیم پرتره هنرمندان پیشکسوت استان سعی کرده تا وحدت و همدلی میان هنرمندان را ترسیم کند و از سوی دیگر نیز مسیری برای ثبت احوالات این هنرمندان را باز کرده است که از آن جمله برای حمایت ازاستاد اسحاقی، آخرین خنیاگر موسیقی مازندران در روز جهانی موسیقی تصویری از وی در قالب نقاشی ترسیم کرد.
خوش تراش شرکت در نمایشگاه نسیم هنر در شهرستان جویبار، نمایشگاه استانی هنرهای تجسمی در تالارمرکزی ساری و شرکت در کاروان بین المللی روایت حبیب را در کارنامه فعالیت خود دارد.
وی به پاس پرتره هایی که از ورزشکاران و همچنین شهدای ورزشکار مازندران کشیده است در سال ۱۴۰۰ از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان به عنوان جوان برتر بدلیل حمایت از ورزشکاران شناخته شد.
نسیم خوش تراش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به دغدغه هایی که برای فعالیت در این عرصه دارد، افزود : متاسفانه فعالان در عرصه هنرهای تجسمی و نقاشی جزو ضعیف ترین هنرمندان به شمار می رود که حمایتی از آنها نمی شود.
وی ادامه داد: این درحالیست هنرمندان رشته های موسیقی و تئاتر از حداقل حمایت های مسوولان بهره مند هستند و این کمک ها در قالب برگزاری همایش و جشنواره ها به آنها روانه می شود.
هنرمند تجسمی مازندران گفت: هنرمندان برای اینکه فعالیت آنها دیده شود نیاز دارند تا در نمایشگاههای مختلف حضور یابند و مهمترین عرصه برای بروز و ظهور آثار هنرمند حضور در نمایشگاه های بین المللی است.
وی اعلام کرد : با توجه به بسیار گران بودن وسایل و تجهیزات هنری و همچنین گرانی هزینه حضور در این نمایشگاهها بدون حمایت مالی مسوولان فرصت برای حضور در این فضا فراهم نخواهد شد.
خوش تراش گفت: خیلی خوشحالم که افتخار این را داشتم که قلم زیبا هنری خودم را به نام و یاد شهدا معطر کردم و امیدوارم با این کار ادامه دهنده راهشان باشم و ادای دین کنم و برای همین منظور تا کنون بیش از ۶۰ پرتره از شهدا نقاشی کردم که برای این منظور نخستین بار در سال ۱۴۰۰ تصویر شهید حسن فقیهی شهید شاخص ورزش کشور در مراسم یادواره ملی شهدای ورزشکار ترسیم کردم و به خانواده شهید اهدا کردم.
وی افزود : در سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در سال۱۴۰۰، تمثال عباسعلی علیزاده شهید مدافع حرم شهرستان جویبار را کشیدم و در شب ولادتش به خانواده ایشان اهدا کردم.
به گفته این هنرمند روند تولید آثار و نقاشی های خوش تراش باعث معرفی اش به رسانه ها شد و در برنامه زنده صدا و سیمای مرکز مازندران نقاشی بیش از ۳۰ شهید از جمله شهدای مدافع حرم، شهدای مدافع سلامت، شهدای خبرنگار، شهدای ورزشکار و شهدای هشت سال دفاع مقدس را ترسیم کرد. او سعی کرده از پرتره شهدایی نقاشی بکشد که کسی از آنها از جمله شهدای دانش آموز، دانشجو و معلم یاد نمی کنند.
نظر شما