احمد لطفی روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: این اعتبار مصوب کمیته برنامهریزی شهرستان است و برای سیزده پروژه عمرانی شامل آسفالت، پیادهروسازی، زیرسازی کوچه و معابر، ساخت دیوار حفاظتی و ایجاد روشنایی در این روستاها هزینه شده است.
وی افزود: افرادی که در روستاهای فاقد دهیاری متقاضی اجرای طرحهای اقتصادی و تولیدی هستند با اعطای تسهیلات ارزانقیمت برای اجرای کسب و کار در روستا حمایت و پشتیبانی میشوند.
فرماندار تنگستان تصریح کرد: در اجرای قانون الحاق موادی به قانون ساماندهی عرضه، تولید و حمایت از مسکن، تحویل اسناد مالکیت رسمی برای شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت و روستاهای بالای ۲۰ خانوار در این شهرستان در حال انجام است.
لطفی اضافه کرد: برای اجرای پروژههای عامالمنفعه، استفاده از روشهایی مانند تهاتر میتواند بخش وسیعی از مشکلات اهالی مناطق روستایی تنگستان با شورا و دهیاری را رفع کند.
وی با اشاره به نهضت آسفالتی که در تنگستان به راه افتاده، بیان کرد: طی یک سال گذشته فقط در شهر دلوار، میزان مساحتی که معابر و کوچهها آسفالت شده، معادل پنج سال قبل خود بوده است.
فرماندار تنگستان ادامه داد: مخزن آب شهر دلوار که تا قبل از این دولت، سی درصد پیشرفت فیزیکی داشت، در طول پنج ماه به بهرهبرداری رسید و مشکل این شهر برای داشتن آب آشامیدنی رفع شد.
لطفی یادآور شد: بهرهبرداری از ساختمان دادگاه جدید دلوار و پروژه ایستگاه فوق توزیع برق جایینک، ایجاد بازارچه دائمی در شهر دلوار و پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی درمانگاه در حال احداث تامین اجتماعی دلوار بخشی از فعالیتها و نگاه ویژه دولت سیزدهم طی یک سال گذشته به بخش ساحلی تنگستان بوده است.
نظر شما