دکتر« عاطفه صالحفرد» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در صورت سزارین تقویمی در مراکز بیمارستانی، مطابق مقررات قانونی برخورد میشود و این اعمال قانون تا کاهش اعتبار بخشی بیمارستان شامل میشود.
وی بیان کرد: شیوهنامه اعمال مقررات در این خصوص برای جلوگیری از انجام سزارین احتمالی تقویمی در بیمارستانهای دولتی و خصوصی استان مرکزی اطلاعرسانی شده و در ۲ نوبت کاری به صورت شفاهی نیز روسای این مراکز توجیه شدهاند.
مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیص درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ادامه داد: تولد تقویمی، سزارین خارج از موعد مقرر و بدون ضرورت پزشکی است که فقط هدف آن به دنبا آمدن نوزاد در تاریخی خاص است.
دکتر صالح فرد اظهار کرد: در چند سال اخیر با نزدیک شدن به مناسبتهای تقویمی و تاریخهای رُند، برخی از والدین حاضرند با پرداخت هزینههای سنگین، تاریخ تولد فرزند خود را در این روزها با انجام سزارین غیرضروری به ثبت رسانند.
وی تاکید کرد: این نوع از تولد به دلیل مداخله در فرایند طبیعی زایمان، مخاطرات اجتناب ناپذیری برای مادر و نوزاد به همراه دارد.
مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیص درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی افزود: نوزادی که در سن بارداری کمتر از حد طبیعی متولد شود با انواع عوارض ناشی از زایمان زودرس مواجه میشود.
دکتر صالح فرد، برخی عوارض ناشی از تولد زودرس را شامل ایجاد عوارض جسمانی به ویژه تنفسی، مغزی و کموزنی دانست و گفت: این امر همچنین در فرایند شیردهی مادر به نوزاد و شکلگیری ارتباط مادر و نوزاد نیز اثر منفی دارد.
۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه به مردم ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوقتخصص و یکهزار و ۷۲۶ کارشناس رشتههای مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت دارند.
نظر شما