بهرام تقی زاده روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: شهرستان بوکان با ۱۶۹ مورد و خوی با ۱۳۳ مورد بیشترین و چالدران با سه مورد کمترین میزان اخطار را در بازه زمانی یکساله به خود اختصاص دادهاند.
وی اضافه کرد: در راستای مقابله با هرگونه تغییر کاربری های غیر مجاز در استان در سال گذشته یک هزار و چهار مورد احکام تبصره ۲ ماده ۱۰ اعمال و تعداد ۱۱۶ فقره احکام قطعی قلع و قمع با منشا ماده سه قانون اعمال شده است.
فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ارومیه با ۵۶۴ فقره قلع و قمع مستحدثات غیر مجاز رتبه اول در سطح استان را به خود اختصاص داده که نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۰ رشد چشمگیری داشته است.
تقی زاده ادامه داد: از نظر اجرای احکام تبصره ۲ ماده ۱۰ و ماده سه قانون حفظ کاربری اراضی شهرستان بوکان در مجموع ۱۲۸ مورد و شهرستان ماکو با ۷۰ مورد بیشترین و شهرستانهای باروق و چهار برج بدون شناسایی و قلع و قمع در سال گذشته بوده است.
فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: براساس قانون هرگونه تغییر کاربری غیر مجاز و تفکیک اراضی کشاورزی و ساخت و ساز و دیوار کشی در مزارع و باغات بدون اخذ مجوز سازمان جهاد کشاورزی و تایید کمیسیون بودجه ممنوع بوده و علاوه برقلع و قمع بناهای احداثی با متخلفان برخورد میشود.
وی یادآور شد: از عموم مردم درخواست می شود تا در صورت مشاهده احداث بنا و مستحدثات غیر مجاز در اراضی باغی و زراعی موارد را از طریق سامانه ۱۳۱ گزارش کنند. همچنین قبل از هرگونه احداث بنا در اراضی کشاورزی از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان مربوطه و کارشناسان مشاوره دریافت کنند.
به گزارش ایرنا، آذربایجان غربی دارای ۸۰۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است، ۲۳۵ هزار نفر در این اراضی کشت و زرع میکنند.
نظر شما