کاظم رزمه روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مهمترین مشکلات اولویتبندی شده شرکت برق این شهرستان که در دستور کار قرار داده شده شامل تعویض سیم به کابل خودنگهدار، افزایش نقاط مانور و توسعه فیدرها جهت آیندهنگری است.
وی افزود: از نیمه سال ۱۴۰۰ تاکنون، تنها در بخش مرکزی این شهرستان حدود ۱۴۰ کیلومتر تعویض سیم به کابل انجام شده و البته در همه بخشهای شهرستان نیز این کار صورت پذیرفته است.
رئیس شرکت برق بویراحمد تصریح کرد: در چیتاب ۱۸ پروژه بطول ۱۳ کیلومتر، در بخش سپیدار ۱۱ پروژه بطول ۶ کیلومتر، دشت روم ۱۷ کیلومتر و کاکان ۶ کیلومتر تعویض سیم به کابل انجام شده است.
رزمه ادامه داد: در بخش مرکزی ۵۰ پروژه وجود داشت که در حوزه شهر، همه امامتها، زیرتل، گلستان، سعدیها، ابن سینا، باهنر، شهادتها، کاشانیها، دولتآباد، بخشی از گوشه و مزدک، بخشی از مادوان و بلهزار و بخشی از شرفآباد تعویض سیم به کابل انجام شده است.
وی بیان کرد: هم اینک منطقه و محلات شاهد در حال کار هست، شهدا و رجاها نیز به پیمانکار واگذار شده و بنسنجان نیز کار شده است و تنها جاهایی که باقی مانده، حوزه انقلاب، شهرک امام حسین و شهرک جهاد است.
رئیس شرکت برق بویراحمد اعلام کرد: حدود ۷۰ درصد از کل شهر تعویض شده است و باقیمانده را طبق قولی که به مردم داده شده اگر مشکل خاصی به وجود نیاید، در ۶ ماهه اول سال جاری تکمیل خواهیم کرد.
رزمه تصریج کرد: کل شهر یاسوج حدود ۱۷۰ تا ۱۸۰ کیلومتر نیاز به تعویض دارد که اکنون ۱۳۰ تا ۱۴۰ کیلومتر آن کار شده است البته با توجه به اینکه شبکه برق یاسوج فرسوده است، تعویض سیم به کابل ادامه خواهد داشت.
وی افزود: ۷۰ درصد از روستاها نیز تعویض شده و باقیمانده را نیز انجام میدهیم و علاوه بر اینکه با این کار ضعف ولتاژ برطرف میشود، دیگر شاهد سرقت سیم نخواهیم بود و برق پایداری در شهرستان در دسترس شهروندان قرار خواهد گرفت.
رئیس شرکت برق بویراحمد اضافه کرد: همچنین، شبکههای فرسودهای که بین روستاها و خارج از شهر قرار دارد نیز در برنامه کاری قرار گرفته و در حال طراحی آن هستیم که به مناقصه برود و سعی کنیم شبکه مطمئنتری داشته باشیم.
رزمه ادامه داد: در ماههای نخست سال ۱۴۰۰ با بررسیهایی که انجام گرفت متوجه ضعف ولتاژی در شبکه برق شهرستان شدیم و به همین خاطر تمام وقت برای رفع این مشکل گذاشته شد، چنانچه این کار انجام نمی شد در تابستان با مشکل قطعی برق مواجه میشدیم.
رئیس شرکت برق بویراحمد عنوان کرد: در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰، حدود ۶۰ دستگاه ترانس در سطح شهر نصب و در نهایت تابستان بدون مشکل خاصی سپری شد.
رزمه در خصوص برقرسانی به روستاها، گفت: تقریباً بالای ۹۵ درصد از روستاهای شهرستان بویراحمد دارای برق هستند و تنها روستاهای زیر پنج خانوار برق ندارند.
وی ابراز کرد: در حال حاضر دو مدار دوفیدره وجود دارد که از ایستگاههای بیرون شهر، برق ما را تغذیه میکنند و میخواهیم از آنجا دو شبکه دو مداره بکشیم؛ اکنون دو شبکه یکی از پل مختار تا شهرک جوشکاران و شرفآباد و تا میدان مقاومت میآید در سه فاز دو مداره است که یک فاز آن تمام شده و دو فاز دیگرش در دست اقدام است.
رئیس شرکت برق بویراحمد عنوان کرد: این کار باعث میشود که اگر جایی برق قطع شد، بلافاصله بتوانیم آنجا را برق دار و ضعف ولتاژ را برطرف کنیم.
رزمه ادامه داد: احداث این شبکه جزو ضروریات است و اگر کشیده نشود، در یکی دو سال آینده شهر دچار مشکل میشود.
وی اضافه کرد: یک خط دومداره برای پایداری شبکه نیز وجود دارد که این خط واگذار شده و محل آن از ایستگاه مختار تا جلوی زندان است و اکنون در دست اقدام است.
رئیس شرکت برق بویراحمد افزود: شبکههای قدیمی فول بار بودند، بنابراین ما ناچار بودیم شبکهها را توسعه دهیم؛ اقدامات لازم را برای این دو دومداره انجام دادهایم، بخشی در مرحله انجام است و دو فاز آن نیز به پیمانکار واگذار شده است.
رزمه تاکید کرد: چنانچه این اقدامات انجام شود در آینده با قطعیهای برق بسیار کمتری در این شهرستان روبهرو خواهیم شد.
کهگیلویه و بویراحمد دارای ۹ شهرستان بوده که مصرف برق و استفاده گسترده از وسایل سرمایشی در ماههای گرم سال در این شهرستانها از پایان اردیبهشت ماه و اوایل خردادماه شروع و پایان مهرماه هرسال ادامه دارد.
کهگیلویه و بویراحمد دارای افزون بر ۲۶۲ هزار مشترک برق در بخشهای خانگی، اداری، کشاورزی، تجاری و صنعتی است.
۹ هزار کیلومتر شبکه برق فشار ضعیف و متوسط در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
نظر شما