«علی کاظمی» روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود: با کسب این مجوز از سوی شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی، متقاضیان میتوانند در آزمون ورودی سال ۱۴۰۲ این رشته را انتخاب کنند.
وی خاطرنشان کرد: ترکیب اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و گروه مهندسی مکانیک، اعضای هیأت علمی رشته مهندسی مکاترونیک را تشکیل میدهد و با توجه به ماهیت ترکیبی بودن این رشته، امید است رفع مشکلات صنعتی استان و منطقه از بروندادهای پژوهشی این رشته گرایش باشد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش ادامه داد: با توجه به تدابیر پیش بینی شده و وجود زیر ساخت های مناسب آموزشی و پژوهشی دانشگاه و از طرف دیگر ارتقای سطح علمی اعضای هیات علمی، برنامه ریزی های لازم به منظور اخذ مجوز چندین رشته گرایش دیگر در دانشگاه در دست اقدام است که در صورت اخذ مجوز، اطلاع رسانیهای لازم صورت خواهد گرفت.
کاظمی تصریح کرد: تمامی هدف گذاریها و اقدامات بی وقفه آموزش دانشگاه به سمت اخذ مجوز رشتههای پرمتقاضی و کاربردی در صنایع مختلف و پژوهشهای بنیادی بوده و امید است اقدامات دانشگاه در نهایت در راستای اسناد بالادستی نظام آموزش عالی کشور، سبب ارتقای سطح کمی و کیفی دانشجویان علاقمند و تربیت نسلی متخصص با دانش کاربردی برای رفع نیازهای ضروری کشور شود.
دانشگاه تفرش دارای ۲ هزار دانشجو است که درهشت رشته مشغول به تحصیل هستند.
این مرکز آموزش عالی دارای ۸۵ هیات علمی تمام وقت است.
نظر شما