داریوش رحمت نژاد روز سهشنبه در جریان بازدید خبرنگاران از شرکت هپکو اراک، افزود: همچنین این شرکت قراردادی با معادن برای تولید یکهزار دستگاه در دستور کار دارد.
وی بیان کرد: برای رسیدن به تولید ۶۰۰ دستگاه باید ۱۵۰ نیرو جذب شود.
عضو هیات مدیره شرکت هپکو اراک گفت: این شرکت در سالهای اخیر با چالشهایی در حوزه تولید، بازار و واردات محصولات دست دوم مواجه بوده است.
رحمت نژاد واردات ماشینآلات راهسازی دست دوم و عدم آشنایی معادن و صنایع کشور با ظرفیتهای شرکت هپکو را از مهمترین چالشها و مشکلات این واحد تولیدی عنوان کرد و اظهار کرد: از اصحاب رسانه انتظار میرود نسبت به معرفی توانمندیهای این واحد تولیدی اقدام کنند.
وی، بزرگترین سرمایه شرکت را نیروی انسانی دانست و بیان کرد: تجهیزات و ماشینآلات در شرکت سرمایه محسوب نمیشود بلکه سرمایه مهم شرکت، نیروی انسانی است.
عضو هیات مدیره شرکت هپکو اراک گفت: تامین اجتماعی همه بدهی شرکت را تهاتر کرد و شرکت از درآمد خود حقوق پرسنل میدهد و در یک سال گذشته، هیچ پولی از تامین اجتماعی دریافت نکرد.
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴ شروع به فعالیت کرد.
هپکو ۲۵ نوع ماشین آلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید میکند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان، سوئد تولید میشود.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.
نظر شما