۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۸:۲۰
کد خبر: 85092123
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

فیلم/خواص بی‌شمار نخود از زبان استاد دانشگاه و پژوهشگر ژنتیک گیاهی

کرمانشاه -ایرنا - استاد دانشگاه و پژوهشگر ژنتیک گیاهی و نویسنده کتاب «نخود برتر از گوشت»، می‌گوید که مردم به اشتباه گوشت را منبع اصلی تامین پروتئین می‌دانند در صورتی که گوشت برای سلامتی و محیط زیست مضراتی دارد و از سوی دیگر تحقیقات نشان داده که نخود جایگزین بسیار مناسبی برای گوشت است.

دکتر «رضا حق‌پرست» با حضور در دفتر ایرنا مرکز کرمانشاه گفت: یک کیلوگرم نخود ۲۵ درصد پروتئین دارد در صورتیکه یک کیلوگرم گوشت گاو بین ۱۸ تا ۲۲ درصد پروتئین دارد و ۶۷ درصد از آن آب است. کلسیم موجود در نخود هم تقریبا با شیر برابری می کند و کربوهیدرات و الیاف گیاهی دارد.

وی افزود: با مصرف گوشت مردم باید برای تامین کربوهیدرات و الیاف بدن خود نان و برنج هم مصرف کنند در حالیکه با مصرف نخود می توانند علاوه بر تامین پروتئین، کربوهیدرات و الیاف مورد نیاز بدن خود را هم تامین نمایند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha