به گزارش ایرنا، بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم بعد از دو سال کرونایی در ۲۷ فروردین سال ۱۴۰۱ همزمان با شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) با حضور رییس مجلس شورای اسلامی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت حضوری و مجازی در مصلای امام خمینی(ره) آغاز به کار کرد و به مدت دو هفته میزبان علاقه مندان به قرآن کریم و عترت اهل بیت (ع) بود. این نمایشگاه به گفته علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ۴۰ هزار متر مربع و در ۴۵ بخش با شعار «قرآن؛ کتاب امید و آرامش» برگزار شد و بیش از ۸۰ نوآوری و خلاقیت با همکاری نهادها و موسسات ارائه شد.
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحیه از استقبال موسسات قرآنی سخن گفت که باعث افزایش بخشهای این نمایشگاه شده بود. به گفته معاف رئیس این نمایشگاه، تجلیل از خادمان قرآن کریم با حضور رئیس جمهوری، معرفی خادمان نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، پویش ستاره های زمین برای ترویج جلسات خانگی قرآن، مشاوره های قرآن بنیان، برپایی ۲۰ وبینار در سطح بین المللی، برگزاری همایش موسسات قرآنی و رونمایی از مرکز ملی ترجمه قرآن از مهمترین برنامه های این نمایشگاه بود.
در کتاب بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که متن کامل آن را می توانید اینجا بخوانید، گزارش بخش های ترویج فرهنگ نهج البلاغه، خانواده و سبک زندگی، نوجوان، باغ آیه ها (کودک)، ستاره های زمین (ابر پویش جلسات خانگی)، مسجد جامعه پرداز و تمدن ساز، رهبر قرآنی (امین) و مشاوره های قرآن بنیان منتشر شده است.
همچنین گزارش بخش های آثار فرهنگی و صنایع دستی، بین الملل، نشر مکتوب و دیجیتال دینی، عفاف و حجاب، خادمان قرآن کریم، نهادها و سازمان های دولتی و حاکمیتی، هنرهای دینی، عرضه محصولات عفاف و حجاب، نهادها و موسسات مردمی، فضای مجازی و فرهنگ دانش بنیان، آموزش های نوین قرآنی، ره یافتگان، ترجمه قرآن، الگوهای فرهنگی، آوا و نغمات قرآنی، سفیران دعوت به قرآن و عترت و بخش دانشگاهی به اضافه گزارش کمیته های محافل و مراسم، روابط عمومی، فناوری اطلاعات و نمایشگاه مجازی به چاپ رسیده است.
سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که از ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی به مدت دو هفته در مصلی برگزار شده بود، هفته پیش به کار خود پایان داد و کتاب گزارش این نمایشگاه نیز پس از جمع آوری اطلاعات و آمار بخش های آن منتشر خواهد شد.
نظر شما