«محمد ابراهیم مرتضوی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بر اساس شاخصها طرح مکملیاری آهن سال تحصیلی جاری، ۱۳ هزار دانشآموز در نظر گرفته شد اما با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اراک، خمین و ساوه ۱۰۰ درصد دانشآموزان دختر متوسطه اول و دوم استان مرکزی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.
وی بیان کرد: طرح مکمل یاری آهن از آبان ماه سال گذشته در بین دانشآموزان دختر متوسطه اول و دوم استان مرکزی آغاز و یک قرص به مدت ۱۶ هفته ادامه یافت و هر هفته یک قرص آهن در اختیار دانش آموزان قرار گرفت.
مسئول اداره سلامت و تندرستی ادارهکل آموزش و پرورش استان مرکزی، از اجرای برنامه مکمل یاری ویتامین D برای ۹۰ هزار دانشآموز این استان خبرداد و گفت: بیش از ۹۰ درصد دانشآموزان پسر و دختر متوسطه اول و دوم استان در سال تحصیلی جاری تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.
مرتضوی اظهار کرد: برنامه مکمل یاری ویتامین D از ابتدای مهرماه سال گذشته در استان مرکزی آغاز و ۹ قرص ویتامین D (ماهی یک قرص) در این برنامه به دانشآموزان متوسطه اول و دوم استان اختصاص یافت.
وی ارتقای سلامت دانشآموزان از طریق آموزش تغذیه و مکملیاری آهن و ویتامین D را از راهکارهای مهم پیشگیری و کنترل کمخونی فقر آهن و کمبود ویتامین D دانست و گفت: کمبود آهن موجب خستگی و ضعف، بیحوصلگی، بیتفاوتی، عدم تمرکز و افت تحصیلی و کمبود ویتامین D موجب عملکرد نامناسب سیستم ایمنی و کاهش استحکام استخوانها و عضلات میشود.
۲۲۷ هزار دانشآموز در۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.
نظر شما