رحیمه حسینخانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جمعیت سالمندان در جهان به دلیل بهبود شرایط و امید به زندگی در حال افزایش است و این موضوع در کشور ما نیز اهمیت زیادی دارد.
وی اضافه کرد: در صورت برنامه ریزی نکردن برای توانمندسازی و فعال نگهداشتن جمعیت سالمندان به طور قطع در آینده نزدیک با چالش های جدی در تمامی حوزه ها به ویژه سلامت این قشر مواجه خواهیم شد.
این مسوول تاکید کرد: به همین منظور بهره گیری از تجارب برخی کشورها و تاسیس دانشگاه های نسل سوم از جمله راهکارهای جهانی موفق در توانمندسازی سالمندان است.
وی اظهار داشت: در کشور ما نیز این برنامه به اهتمام اداره سالمندان و توسط اساتید مجرب در حوزه های مختلف تغذیه، سلامت روان، فعالیت بدن و بیماری های شایع دوران سالمندی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هوشمند به آدرس www.anarat.com/vums ارائه می شود.
کارشناس سلامت میانسالان و سالمندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: در این دانشگاه مجازی موضوعات مختلف از جمله ۱۴۰ فیلم کوتاه چهار دقیقه ای بارگذاری شده است تا گروه های هدف بتوانند از مطالب کاربردی و مفید آن استفاده کنند.
وی گفت: پیش از این، خانواده های دارای سالمند می توانستند با لینک اختصاصی به سامانه مربوط وارد شوند و مطالب را مشاهده کنند و اکنون این مهم در آپارات نیز فراهم شده است.
حسینخانی افزود: بسیاری از سالمندان امکان ورود به فضای مجازی را ندارند که در این خصوص همراهی خانواده ها و فرزندان بسیار مهم است.
به گفته این مسوول، آموزش و توانمندسازی سالمندان در خصوص شیوه زندگی سالم ضرورتی غیر قابل اجتناب است که باید مورد توجه اعضای خانواده و جامعه قرار گیرد.
استان زنجان حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما