مسعود مثنوی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: اجرای ۱۶ طرح عمرانی شامل پایگاه ثابت، انبار در استان در دست احداث است.
وی با اشاره به اینکه عملیات ساخت پایگاه امداد جادهای پل زمانخان سامان و پایگاه امداد جادهای طاقانک و پایگاه امداد جادهای صمصامی کوهرنگ از سال گذشته آغاز شد، افزود: عملیات اجرایی مابقی طرحها از سالهای گذشته بود، که پیشبینی میشود با تخصیص اعتبارات ملی در قالب اعتبارات سفر رییسجمهور و همچنین اعتبارات استانی عملیات اجرای این طرحها تا پایان سال به اتمام برسد.
وی اظهار داشت: تکمیل انبارهای امدادی و چندمنظوره شهرستانهای اردل و لردگان، تکمیل ، بهسازی و تعمیرات پایگاههای امداد جادهای سراسر استان و تکمیل آشیانه پایگاه امداد هوایی استان از دیگر طرحهای عمرانی در دست اجرا در سطح استان است.
به گفته وی، در سفر رییس جمهور به استان بیش از ۷۶ میلیارد تومان اعتبار به جمعیت هلال احمر استان اختصاص داده شد که ۴۰ میلیارد تومان از این میزان از اعتبارات جمعیت هلال احمر و ۳۶ میلیارد تومان نیز تعهدات اعتبارات استانی است.
مثنوی اظهار داشت: این اعتبارات در راستای احداث و تعمیر پایگاههای جمعیت و همچنین خرید تجهیزات امدادی اختصاص داده شد که از این میزان ۲ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات امدادی است که تقویت تجهیزات امداد کوهستان در اولویت قرار دارد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰ به این جمعیت نزدیک به چهار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار ملی اختصاص داده شد که این میزان در سال گذشته ۱۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بود که برای اجرای طرحهای عمرانی هزینه شد.
تیمهای تخصصی امدادی تقویت میشود
مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری به تخصصی کردن تیمهای امدادی و ارتقاء توان امدادگران اشاره کرد و گفت: در طول سال دورههای مختلف آموزشی و باز آموزی برای تیمهای مختلف در سطح استان در حال اجراست.
وی با تاکید بر بالا بودن حوادث آبی از جمله غرقشدگی در سطح استان افزود: در استان و همچنین جمعیت هلال احمر کشور تیم تخصصی غواصی زیرمجموعه هلال احمر فعال نیست و تنها در مواقع بروز حوادث غرق شدگی ارائه خدمات پشتیبانی از جمله تجهیزات امدادی ،قایق، آمبولانس و نیروهای امدادی امکانپذیر است.
مثنوی اظهار داشت: تعدادی از اعضای این جمعیت و همچنین سایر ارگانهای امدادی ، غواص هستند اما به دلیل اینکه تیم تخصصی غواصی در این جمعیت تشکیل نشده ارائه خدمات غواصی توسط این افراد در قالب ماموریتهای امدادی این جمعیت نیست و در صورت بروز حادثه برای امدادگران جمعیت هیچ تعهدی نسبت به این امدادگران ندارد.
وی افزود: این افراد میتوانند در قالب نیروهای داوطلب اقدام به غواصی کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری گفت: طبق اسناد بالا دستی کشور و مدیریت بحران و هلال احمر کشور ، غواصی و غریق نجات وظیفه ذاتی این جمعیت نیست .
وی به بالا بودن استقبال بانوان استان از فعالیت در این جمعیت اشاره کرد و گفت: در استان یکهزار نفر امدادگر، هشت هزار نفر داوطلب و ۲۵هزار نفر عضو جوان، با جمعیت هلال احمر همکاری دارند و به عنوان یک نیرو داوطلب خدمات رسانی دارند.
وی با تاکید بر اینکه در استان یک فروند بالگرد اورژانس و بالگرد جمعیت هلال احمر فعال است، گفت: در فصل زمستان که بارش برف مشکلاتی برای مردم ایجاد کرد ۳۰ سورتی پرواز بالگرد هلال احمر انجام شد.
مثنوی در ادامه به شارژ انبارهای امدادی این جمعیت در سطح استان اشاره کرد و گفت: مشکل خاصی در زمینه شارژ انبارهای امدادی وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، هم اکنون ۲۲ پایگاه امداد و نجات این جمعیت شامل پایگاه امداد و نجات جادهای، کوهستان و پایگاه موقت و ۹ شعبه جمعیت هلال احمر در استان با تمام تجهیزات از جمله ۱۲خودرو نجات ، ۲۵ دستگاه آمبولانس و تجهیزات امدادرسانی آماده خدماترسانی به مردم هستند.
نظر شما