هیات ورزشکاران بیماران خاص فارس نه رییس دارد نه سرپرست
آرشیوی

شیراز-ایرنا- ورزشکاران استان فارس شرکت کننده در مسابقات جهانی بیماران خاص و پیوند اعضا که در استرالیا برگزار شد ۱۳ نشان کسب کردند و این در حالی است که در دوره های گذشته هم از لحاظ کمی و هم از نظر کیفی بیشترین سهمیه را داشتند اما ۶ ماه است این ورزشکاران بدون رییس هیات و سرپرست روزگار سپری می کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اگر نگاهی نه چندان دور به پیشینه ورزشکاران شرکت کننده از استان فارس در این رقابت ها که هر ۲ سال یک بار برگزار می شود، کنیم، می بینیم که رفته رفته با اُفت مواجه شده به طوری که در این دوره تنها سه ورزشکار از فارس شرکت داشتند که نسبت به گذشته تفاوت آشکاری دارد.

بر این اساس ۱۱ ورزشکار شرکت کننده از استان فارس در بیست‌ و دومین دوره رقابت‌های جهانی پیوند اعضا و بیماران خاص که در سال ۲۰۱۹ در شهر نیوکاسل انگلستان برگزار شد، ۲۵ مدال رنگارنگ کسب کردند و به نظر می رسد بهترین نتایج تاریخ این بازیها را ورزشکار فارس با ۲۵ مدال گرفتند.

کسب ۱۳ مدال توسط سه نفر که غریبانه وارد شیراز شدند

در رقابت های جهانی۲۰۲۳ استرالیا که اخیرا بر گزار شد معصومه رضایی در رشته پتانگ و دو و میدانی یک طلا ۲ نقره و یک برنز گرفت، میثم همتی در دو و میدانی سه طلا و یک نقره برای فارس به ارمغان آورد و عقیل احمدی هم یک طلا ۲ نقره و ۲ برنز در دو و میدانی کسب کرد اما انها غریبانه وارد شیراز شدند و هیچ استقبالی نشد.

اقدام عجیب فدراسیون، محدودیت اعزام ؟‌

فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا در اقدامی عجیب برای اعزام ورزشکاران محدودیت قایل شده است و اعلام کرده هر ورزشکار باید در چندین رشته در مسابقات جهانی شرکت کند و این در حالی است که این ورزشکاران با توجه به شرایط خاص چگونه می توانند در چندین رشته شرکت کنند برای همین هم سهم استان فارس که ۱۱ ورزشکار بوده است به سه نفر تقلیل پیدا کرده است.

هیات ورزشکاران بیماران خاص فارس نه رییس دارند نه سرپرست
ورزشکاران افتخار آمیز فارس در مسابقات جهانی استرالیا

تکلیف هیات ۶ ماه است مشخص نیست؟‌

پس از استعفای لیلا دودمان به عنوان رئیس هیات ورزش های بیماران خاص و پیوند که حدود ۶ ماه پیش صورت گرفته است این هیات بدون سرپرست اداره می شود که این امر جای تعجب دارد چرا که طبق اساسنامه هیات های ورزشی پس از استعفا و یا اتمام دوران ریاست هر هیاتی، ابتدا باید سرپرست تعیین شود تا مقدمات کار را برای مجمع انتخابی مهیا سازد.

این پرسش از سوی ورزشکاران این هیات مطرح شد و تعجب آنها را بر انگیخت گه چرا این هیات تاکنون حتی سرپرست هم نداشته است که بخش توسعه ورزش و جوانان فارس باید پاسخگو باشد.

به فریاد ورزشکاران این رشته در فارس برسید

اما نایب رییس هیات ورزشکاران بیماری خاص و پیوند اعضا با بیان اینکه به فریاد ورزشکاران این رشته در فارس برسید در مصاحبه با خبرنگار گفت:‌ حدود سه هزار نفر تحت پوشش داریم اما یک سالن اختصاصی در اختیار این ورزشکاران نیست هر چند بانوان در ورزشگاه حجاب تمرین می کنند اما برای آقایان محل تمرین نداریم.

نرجس فولادی ادامه داد: از استاندار فارس، شهردار شیراز ، خیرین و دیگر مسئولان این استان می خواهیم از آنجا که هزینه درمان این بیماران زیاد است و ورزش بهترین راهکار برای سلامتی آنهاست فکری اساسی برای این قشر افتخارآفرین به ویِژه از سوی خیرین بکنند.

محدودیت فدراسیون

نایب رئیس هیات در پاسخ به این پرسش که چرا تنها سه ورزشکار از این استان در مسابقات جهانی استرالیا شرکت کردندٰ، اظهار داشت:‌ امسال فدراسیون تصمیم گرفت که با ۲۰ ورزشکار شرکت کنند و هر ورزشکار در چندین رشته مسابقه دهد برای همین هم تنها سه ورزشکار از فارس و یا سایر استان ها به این مسابقات اعزام کرد تا هزینه کمتری داشته باشد در حالی که فشار روی ورزشکاران می آید که باید چند رشته مسابقه دهند.

وی اضافه کرد: به عنوان مثال مریم مولایی از فارس که چندین مقام جهانی در رشته بدمینتون دارد،ٰ به این دلیل نتوانست شرکت کند که باید در چند رشته دیگر از جمله دو و میدانی حضور پیدا می کرد برای همین هم انصراف داد چرا که این ورزشکار نمی توانست در رشته های سخت از جمله پرتاب ها شرکت کند.

۱۲ ورزشکار فارس شایسته حضور در مسابقات جهانی بودند

فولادی با بیان اینکه ۱۲ ورزشکار از استان فارس شایستگی حضور در مسابقات جهانی و کسب مدال داشتند اما محدودیتی که از سوی فدراسیون اهمال شد تنها سه نفر شرکت کردند که تصمیم عجیبی بود.

هیات فارس نه رییس دارد و نه سرپرست

وی با بیان اینکه هیات ورزش های بیماران خاص و پیوند اعضا استان فارس ۶ ماه است که نه رییس دارد و نه سرپرست تاکید کرد:‌ هم اینک این هیات با ۲ نفر اداره می شود و از نظر امکانات هم با مشکل مواجه هستیم و از مسئولان ورزش فارس می خواهیم هر چه زودتر تکلیف این هیات مدال آور را مشخص کنند.

فولادی افزود:‌ با توجه به اینکه ورزشکاران این هیات خاص در محدودیت قرار دارند برای همین هم بسیاری از آنها ورزش را رها کرده اند در حالی که در سایر استان همچون اصفهان، ٰ‌خوزستان و ... به این ورزشکاران بها می دهند.

نایب رئیس هیات بیان داشت: ورزشکاران بخش تالاسمی ما در رشته های مختلف مقام نخست کشور را دارا هستند و اگر به آنها رسیدگی شود و امکانات بدهند قطعا در مسابقات جهانی می توانند برای فارس و کشور افتخار کسب کنند ضمن اینکه شهرداری شیراز در گذشته امکانات تمرینی را در اختیار آنها می داند اما این حمایت ها کلا کمرنگ تر شده است.

عدم استقبال از ورزشکاران فارس

وی گفت : سه ورزشکار شر کت کننده از استان فارس که در مسابقات جهانی استرالیا ۱۳ مدال کسب کرده بدون هیچ استقبالی وارد شیراز شدند که اعتراض آنها را به دنبال داشت.

تقدیر از ورزشکاران

وی اضافه کرد : حال اینکه این ورزشکاران بدون هیچ استقبالی و غریبانه وارد شیراز شدند به دنبال آن هستیم تا به طور شایسته ای در یک مراسم با حمایت خیرین و مسئولان استان از این افتخار آفرینان تقدیر کنیم.

به گزارش ایرنا تیم اعزامی ایران به مسابقات جهانی استرالیا که با حضور ۲ هزار ورزشکار از ۴۶ کشور بر گزارشد ، ۲۷ مدال طلا،‌۳۲ نقره و ۲۰ برنز در ۱۰ رشته به دست آوردند.

رقابت‌های جهانی پیوند اعضا و بیماران خاص هر ۲ سال یک بار برگزار می شود که میزبان دوره بعدی این رقابت ها کشور آلمان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha