برای معرفی نخبگان موفق شاهد و ایثارگر به جامعه کار نشده است

کرمانشاه - ایرنا - معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با اشاره به موفقیت تعداد زیادی از نخبگان شاهد و ایثارگر کشور در سطح بین المللی گفت: برای الگو سازی این نخبگان و معرفی آنان به جامعه کم کاری کرده ایم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی روز جمعه در دیدار با نخبگان شاهد و ایثارگر استان کرمانشاه که در سرسرای شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد، افزود: هجمه تبلیغاتی زیادی علیه خانواده‌های شاهد و ایثارگر صورت گرفته اما به جامعه گفته نشده که بار زیادی از حل مشکلات کشور بر دوش فرزندان شاهد و ایثارگر است.

وی گفت: برخی از نخبگان شاهد و ایثارگر جزو دانشمندان یک درصد برتر جهان هستند اما ما آن ها را برای جامعه الگو نکردیم.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به پیشرفت ها و توسعه انقلاب اسلامی در این ۴۴ سال گفت: بسیاری از این موفقیت ها را مدیون تلاش و مجاهدت نخبگانی هستیم که در جبهه علم مجاهدت کردند و با وجود برنامه ریزی دشمنان برای تسلط بر آن‌ها، با ایثار و مقاومت ایستادند و پیشرفت کشور را رقم زدند و به طور حتم تعداد زیادی از آن‌ها نخبگان شاهد و ایثارگر هستند.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه از نگاه حمایتی دولت سیزدهم برای حل مشکلات اقتصادی و معضل اشتغال با کمک نخبگان اشاره کرد و گفت: در بنیاد شهید برنامه ریزی جدی و منسجمی برای حمایت جدی از نخبگان، ایده پردازان، استارت آپ ها در جهت اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر داریم.

قاضی زاده هاشمی در ادامه یکی از برنامه های بنیاد شهید را حمایت از اشتغال های دارای ارزش افزوده عنوان کرد که نخبگان و کارآفرینان در آن می توانند نقش بسزایی ایفا کنند.

وی همچنین درخصوص حمایت از اشتغال های تعاونی در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در این نوع اشتغال افراد جویای کار شاهد و ایثارگر در کنار نخبگان، ایده پردازان و کارآفرینیان قرار می گیرند و با دریافت تسهیلات کلان، اشتغال پایداری برای خود راه اندازی می کنند.

معاون رییس جمهور در خصوص استخدام فرزندان شاهد و ایثارگر گفت: متقاضیان استخدام ادارات بسیار زیادتر از میزان استخدام دولت هستند و سال به سال دولت افراد کمتری را استخدام می کند؛ هرچند بنیاد شهید با تمام توان در راستای کسب سهمیه خود تلاش می کند اما مشکل عمده عدم تناسب مدرک تحصیلی فرزندان شاهد و ایثارگر با پست مورد نیاز ادارات است.

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای تعهد خود در جذب نخبگان در موسسات و ادارات و دستگاه های اجرایی تلاش می کند و حل مشکلات جامعه هدف را به کمک آن ها در اولویت برنامه های خود دارد.

گفتنی است در این دیدار، جامعه نخبگان شاهد و ایثارگر استان کرمانشاه اشتغال را از مهم ترین دغدغه های خود دانسته و خواستار کمک رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای اجرای قوانین استخدامی فرزندان شهید و ایثارگر شدند.

همچنین در این نشست تفاهم نامه راه اندازی خانه خلاق در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه منعقد شد.

استان کرمانشاه بیش از ۳۰ هزار ایثارگر دارد

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۲۲ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده اند.

همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، هزار و ۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است. رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.

بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر در کرمانشاه انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha