۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۹
کد خبر: 85096469
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حرم‌ مقدس اهل بیت(ع) اساس امنیت اخلاقی جامعه هستند

شیراز- ایرنا - تولیت آستان مقدس شاهچراغ (ع) با بیان اینکه اساس امنیت در یک جامعه، مبتنی بر زیرساخت های معنوی و اخلاقی است، گفت: حرم اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، تأمین کننده و اساس امنیت اخلاقی و معنوی جامعه است.

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی و امور بین‌الملل آستان مقدس،حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخ ١٨ اردیبهشت ماه ١٣٨٧ در دیدار مسئولان اجرایی استان فارس، در سخنان مهمی از آستان مقدس حضرت احمدبن موسی الکاظم شاهچراغ (ع) به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران یاد کردند، این بیانات، یک مطلب انشاءگونه نبود که جدیدا اینجا حرم سوم است، بلکه از دیرباز سومین حرم اهل بیت(ع) بوده و فرمایشات ایشان جهت یادآوری این جایگاه متعالی و تاکیدی بر این موضوع بود تا مسئولان در تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌ها، بر محوریت و مرکزیت این آستان مقدس، اهتمام داشته باشند.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اساس امنیت در یک جامعه، مبتنی بر زیرساخت های معنوی و اخلاقی است، گفت: حرم مطهر حضرت احمدبن موسی( ع)، در حقیقت یک پایگاه بزرگ دینی، معنوی، عبادی و اخلاقی تاثیرگذار در جنوب کشور است که می تواند در تامین یک امنیت پایدار، درون‌زا و فراگیر، در همه ابعاد وجودی ایران اسلامی، نقش مهمی ایفا کند.
تولیت حرم مطهر ادامه داد: میلیون ها محب اهل بیت (ع)، در طول سال به این آستان مقدس مشرف و از یک اندوخته باارزش معنوی متنعم می شوند؛ بهره معنوی که می تواند در جهت تعالی فرد و جامعه در حوزه های مختلف، تاثیر بسزایی داشته باشد. لذا هرچه این زوار تکریم شوند و به آنان خدمت خالصانه ارائه گردد، در واقع به کمال و امنیت اخلاقی کشور کمک کرده ایم و چنین افرادی با اعتقاد راسخ از مرزها و ارزش های کشور دفاع می کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حمله تروریستی چهارم آبان ۱۴۰۱، گفت: با توجه به تجربه قریب ۳۰ ساله حضور اینجانب در فعالیت ها و محیط های دانشگاهی و بر اساس تجربه ای که در طول انقلاب داریم، هرگاه کشور به سمت پیشرفت، با شتاب بیشتری حرکت می کند، دشمن هم با تمام وجود با هدف متوقف کردن این حرکت وارد صحنه می شود.

وی اظهار کرد: دشمنان ملت و تروریست ها که تاب دیدن دستاوردها و اقدامات ارزنده دولت خدمتگزار و انقلابی را در کشور ندارند، اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ و در ادامه در اوج آن ناآرامی ها، با مهیا دیدن شرایط به اذعان خود در فضای غبارآلود و فتنه انگیز، اقدام به اجرایی کردن نیت شوم خود گرفتند و این جنایت سبوعانه و مذبوحانه را رقم زدند.

تولیت حرم مطهر با بیان اینکه این حادثه، مصیبت بزرگی بود، گفت: به خاک و خون کشیده شدن زوار دلداده سیدالسادات الاعاظم در وقت نماز توسط اشقی الاشقیای زمان، در حقیقت اتفاق بسیار ناگواری بود، آنقدر این اتفاق دلخراش بود، که رهبر معظم انقلاب فرمودند این حادثه را باید مثل حادثه کربلا زنده نگه داشت و تاکنون چندین بار راجع به آن صحبت کرده اند.

وی اظهار کرد: مسئولان امر در حوزه های مختلف به هر نحوی که مقدور است، باید در جهت تامین تجهیزات لازم و نیروی انسانی آموزش دیده و ارتقای امنیتی حرم مطهر تلاش کنند تا چنین حادثه ناگواری تحت هیچ شرایطی در آینده اتفاق نیافتد.

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در سفرشان به شیراز، بر این نکته تاکید کردند که «یکی از چیزهای بسیار مهمی که در شیراز باید مورد توجه قرار بگیرد، مرکزیت و محوریت این حرم مطهر است که کمتر شهری از شهرهای کشور ما یک چنین امتیاز و برجستگی‌ای دارد» و بعد از اینکه از این بارگاه منور به عنوان سومین حرم اهل بیت علیهم السلام، یاد کردند و در ادامه فرمودند « هم از لحاظ خدمت‌رسانی به زوار این حرم، هم از لحاظ معرفی کردن و نشان دادن و دلهای مشتاقان را در سرتاسر کشور و بیرون از کشور متوجه این بارگاه عظمی کردن، کارهائی است که بایستی انجام بگیرد.» همه دستگاه ها موظف هستند کمک کنند تا این آستان مقدس به جایگاه واقعی خودش برسد، به لحاظ شرعی و حکم حکومتی، همگان مسئول هستند و باید در جهت تحقق بیانات معظم له، تلاش کنند و عنایت ویژه داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha