به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار سرتیپ پاسدار سید هاشم غیایی روز دوشنبه در دیدار با مدیر کل حفاظت محیط زیست استان با تاکید بر هم افزایی با دستگاههای دولتی و اجرایی داریم، افزود: برای حفظ و نگهداری از محیط زیست نیز همگان تکلیف دارند و ما نیز بر تمامی نواحی و فرماندهان سپاه شهرستان های استان خراسان رضوی تکلیف می کنیم تا با استفاده از تمام ظرفیت ها به کمک محیط زیست بیایند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت محیط زیست استان گفت: حوزه محیط زیست فرا دستگاهی است، همانطور که طبق اصل ۵۰ قانون اساسی کشور، حفاظت محیط زیست که نسل امروز و نسلهای بعد باید در آن حیات اجتماعی رو به رشدی داشته باشند، وظیفه عمومی تلقی میگردد، از این رو فعالیتهای اقتصادی و غیره که با آلودگی محیط زیست یا تخریب غیر قابل جبران آن ملازمه پیدا کند، ممنوع است.
مهدی الهپور اظهار کرد: قانون در خصوص حفاظت از محیط زیست برای نسل امروز و نسل های آینده رسالت سنگین و خطیری را بر عهده ما گذاشته است.
این مسوول افزود: حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با ۴۲ منطقه تحت مدیریت، دارای بیشترین تعداد مناطق حفاظت شده در کل کشور است و همچنین دارای یک پارک ملی تندوره که در کل کشور از نظر تنوع زیستی و همچنین حیات وحش شاخص و دارای ارزش اکولوژیک بالایی نیز می باشد.
مدیر کل حفاظت از محیط زیست خراسان رضوی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در مناطق چهارگانه و تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان با توجه به تعداد و وسعت مناطق و همچنین وجود مناطق و حیات وحش و تنوع زیستی شاخص خواستار حمایت همه جانبه از سوی این نهاد مردمی و مقدس شد.
وی بیان داشت: مشهد مقدس به تنهایی حدود ۲ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی دارد و طبق قانون وظیفه پایش و پاسخگویی به استعلامات و همچنین جلوگیری از هرگونه آلودگی بر عهده حفاظت محیط زیست می باشد، که در بیشتر مواقع پس از اعمال قانون، راه کارهایی را جهت رفع آلودگی ارائه می دهیم تا کنترل و پیشگیری آلودگی را نیز داشته باشیم.
الهپور در خصوص حمایت از تولید نیز به برگزاری جلسات مداوم کمیسیون ماده ۱۱ به ریاست استانداری خراسان رضوی، جهت رفع مشکلات واحد های صنعتی، معدنی، خدماتی و تولیدی اشاره نمود و عنوان داشت: بیش از ۸۰ درصد پرونده های مطروحه در این کمیسیون با قید رعایت شروط محیط زیستی مجوز خود را دریافت می کنند.
وی با ابراز نگرانی از خشکسالی های اخیر، منشاء آلودگیهای اخیر هوای شهر مشهد را گرد و غباری خواند که با توجه به کمبود بارش ها، کانون های فرسایش بادی فعال شده است و شهر مشهد را با توجه به وضعیت توپوگرافی، تحت تأثیر قرار داده است.
وی با اشاره به لزوم تشکیل بسیج حفاظت از منابع پایه استان خراسان رضوی گفت: اساسی ترین رمز موفقیّت در حفظ منابع پایه استان، همدلی و همکاری مردم است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در پایان گفت: این دیدار به منظور تعامل و همکاری بین ۲ نهاد و استفاده از ظرفیت و پتانسیل نیروی سپاه و بسیج در حفاظت از انفال عمومی به مناسبت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شده است.
نظر شما