به گزارش ایرنا، محمد عزتی روز دوشنبه در خصوص این طرح به خبرنگاران گفت: این طرح از امروز به صورت پایلوت ( آزمونه ) در یک هزار و ۲۰۰ هکتار از مناطق پرخطر منطقه هفت تبریز اجرا می شود.
وی با بیان اینکه در اجرای این طرح تصاویر ضبط شده از طریق پهپاد برای تشدید نظارت به معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری ارسال میشود، اظهار امیدواری کرد استفاده از پایش هوشمند باعث سهولت جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز در این شهر شود.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز با اشاره به عزم جدی شهرداری برای مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز و جلوگیری از هرگونه تخلف ساختمانی، گفت: در این راستا مدیریت شهری مطابق برنامه های سال قبل، اقدام به استفاده از تکنولوژی های به روز و همکاری با شرکت های دانش بنیان کرده است.
عزتی با بیان اهمیت استفاده از تکنولوژِی های هوشمند برای رصد ساخت و سازهای غیرمجاز، ادامه داد: هوشمندسازی از مقولات مهم و تاثرگذار برای پیشبرد برنامه های شهری است.
وی یادآور شد: کنترل و نظارت بر ساخت و سازهای غیرمجاز در محدوده و حریم کلانشهر تبریز با استفاده از تکنولوژی و فناوریهای به روز به ویژه پهپادها ادامه می یابد.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز گفت: این طرح ابتکاری برای اولین بار با هدف سرعت بخشیدن به مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز و اعلام آخرین وضعیت حوزه استحفاظی مناطق دهگانه اجرا می شود.
ساخت و سازهای غیرمجاز در مناطق دهگانه شهرداری تبریز موجب گلایه مندی مدیران و مسوولان استان است و مشکلات زیادی را در زمان بروز حوادث طبیعی مانند زلزله به وجود می آورد و مدیت جدید شهرداری تبریز مصمم به مقابله با این نوع ساخت و سازهاست.
کلان شهر ۱.۸ میلیون نفری تبریز دارای ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار بافت فرسوده است و در حدود ۲۵ درصد جمعیت این شهر در سکونتگاه های غیر رسمی و حاشیه شهر زندگی می کنند.
نظر شما