موفقیت یک شرکت دانش بنیان در تسهیل بازیافت پسماندهای کارخانجات روی

تهران - ایرنا - یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان موفق شد با استفاده از فناوری بومی، زمینه را برای تسهیل بازیافت پسماندهای کارخانجات فلز روی فراهم کند و از این طریق به استحصال عناصر کاربردی برسد.

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا، فرهاد قره باغی مدیرعامل شرکت تعاونی دانش‌بنیان کیمیا گسترسپهر زنگان با تشریح دستاورد این شرکت برای تسهیل بازیافت پسماندهای کارخانه های روی گفت: یکی از اصلی‌ترین فعالیت‌های دانش‌بنیان این شرکت مرتبط با بازیافت پسماندهای کارخانجات روی است که از این پسماندها عناصری چون فلزات کادمیوم، نیکل، کبالت، روی و اکسید منگنز تولید می‌شود.

وی ادامه داد: فعالیت‌های اصلی بعدی به منظور بازیافت کاتالیست‌های صنعتی است که منجر به تولید اکسید تنگستن و اکسید تیتانیوم می شود.

این فناور درخصوص مشتریان و مخاطبین این شرکت دانش‌بنیان گفت: از آنجایی ۱که محصولات این شرکت بیشتر فلزات هستند در تمامی صنایع نظیر فولاد، آبکاری و ... مورد استفاده قرار می گیرند. از طرف دیگر اکسیدها هم در رنگدانه‌ها و کاتالیست‌ها مورد استفاده هستند.

قره باغی خلوص بالا و قیمت مناسب و فرآیند ساده تولید این محصولات را مزیت رقابتی این شرکت دانست و افزود: ماده اولیه محصولات این شرکت پسماند است و در فرآیند تولید فلزات یا اکسیدها از مواد خطرناک استفاده و تولید نمیشود بنابراین محصولات این مجموعه مواد جانبی به طبیعت اضافه نکرده و به آن آسیب نمی‌رساند.

وی به اشتغال زایی ایجاد شده توسط این مجموعه اشاره کرد و اظهار داشت: شرکت دانش‌بنیان کیمیا گسترسپهر زنگان به طور مستقیم منجر به اشتغالزایی ۱۰ نفر شده است این درحالی است که این عدد برای اشتغالزایی غیرمستقیم بالاتر است.

براساس گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با تاکید بر حمایت‌های صورت گرفته توسط این معاونت خاطرنشان کرد: می‌بایست در روند اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه کسب و کارهایشان تسریع و تسهیل صورت بگیرد، چراکه شرکت‌ها نیازمند حمایت‌ها هستند تا بتوانند محصول رقابتی و در ابعاد گسترده‌تری را به بازار عرضه کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha