بررسی آخرین وضعیت میدان جنگ در گفت وگوی تلفنی فرماندهان بلندپایه اوکراین و آمریکا

تهران- ایرنا- والری زالوژنی فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین و ژنرال مارک میلی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا دوشنبه شب در یک تماس تلفنی، درباره آخرین وضعیت میدان جنگ و فوری‌ترین نیازهای تسلیحاتی اوکراین گفت وگو کردند.

به گزارش ایرنا به نقل از رسانه‌های اوکراینی، زالوژنی در توئیتر نوشت: من ژنرال میلی را از وضعیت کلی خط مقدم جنگ مطلع و بر لزوم افزایش قابلیت‌های سیستم دفاع هوایی (اوکراین) تاکید کردم و با وی در مورد وضعیت نیروهای نظامی و پشتیبانی تسلیحاتی مورد نیاز ارتش اوکراین به بحث و تبادل نظر پرداختم.

زالوژنی و میلی درباره وضعیت همه جبهه‌ها به‌ویژه در باخموت، آودیوکا و ماریینکا جایی که نیروهای روسیه تلاش‌های خود را بر عملیات تهاجمی متمرکز کرده است، بحث کردند.

فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین جزئیات حملات موشکی انجام شده توسط روسیه و بمباران روزانه اهداف غیرنظامی با بمب‌های هدایت شونده در نزدیکی خط مقدم را با ژنرال آمریکایی به اشتراک گذاشت.

فرماندهان بلندپایه اوکراین و آمریکا آخرین وضعیت میدان جنگ را بررسی کردند

به گفته زالوژنی، این گفت‌ وگو همچنین به موضوع تجهیز واحدهای نظامی اوکراین و اهمیت تامین به موقع و به اندازه کافی تسلیحات و مهمات مورد نیاز نیروهای این کشور پرداخته است.

سه‌شنبه هفته گذشته قانونگذاران ایالات متحده یک قطعنامه دو حزبی برای پیروزی اوکراین را در مجلس نمایندگان و سنا ارائه کردند.

این قطعنامه تاکید می‌کند که سیاست ایالات متحده در راستای پیروزی اوکراین در جنگ مقابل روسیه استوار است.

بر اساس این سیاست، عضویت اوکراین در ناتو عامل تضمین صلحی خواهد بود که از برتری نظامی کی‌یف بر مسکو حاصل خواهد شد.

برای تحقق این سیاست، ایالات متحده باید با متحدان و شرکای خود برای تضمین گرفتن غرامت (از روسیه)، بازسازی (اوکراین)، رسیدگی عادلانه به جنایات جنگی و پاسخگو کردن رهبران روسیه به دلیل تهاجم به اوکراین همکاری کند.

به گزارش ایرنا، رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

از برگزاری دور اول و دوم گفت‌ وگوهای صلح بین روسیه و اوکراین در هفته نخست این درگیری‌ها تا آخرین روزها و ساعت‌های سال ۲۰۲۲ که از یک طرف مسکو برای ادامه مذاکرات اعلام آمادگی می‌کرد و کی‌یف در واشنگتن به دنبال دریافت حمایت‌های مالی و تسلیحاتی بیشتر برای ادامه جنگ بود گرفته، تا هفته نخست سال جدید میلادی که پیشنهاد آتش‌بس یک‌جانبه روسیه از طرف اوکراین رد شد و اروپا از ارسال سامانه‌های جدید نظامی به اوکراین پرده برداشت؛ تاکنون دورنمایی برای صلح دیده نشده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha