به گزارش روز سه شنبه ایرنا از رسانههای فلسطینی، «رندة موسی» پس از اعلام شهادت شیخ خضر عدنان در مقابل منزل خود و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شیخ عدنان به بزرگترین آرزوی خود یعنی شهادت دست یافت.
وی خطاب به فلسطینیها گفت: ما برای شما خون میدهیم و شهادت شیخ عدنان مایه مباهات و افتخار ماست هرچند دوست داشتیم که او پیروز به سوی ما بازگردد.
همسر شهید خضر عدنان با محکوم کردن هرگونه سهل انگاری که موجب شهادت این اسیر فلسطینی شد، افزود: ما هرکسی را که در این رابطه مقصر باشد، پاسخگو خواهیم کرد، به ویژه اینکه شیخ عدنان تنها ماند.
وی با بیان این که «عدنان به ما عشق به جهاد را آموخت» ادامه داد: اشغالگران باید از فرزندانم وحشت داشته باشند، زیرا آنها انتقام شیخ خضر عدنان را خواهند گرفت.
رنده موسی وصیت همسرش را متذکر شد و گفت: وظیفه گروههای مقاومت است که وصیت همسرم را انجام دهند و اجازه ندهند که پیکرش کالبد شکافی شود، زیرا ما میدانیم که شیخ را چه کسی به شهادت رساند.
منابع خبری بامداد امروز گزارش دادند، شیخ خضر عدنان اسیر فلسطینی پس از ۸۶ روز اعتصاب غذا در زندانهای رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
اداره زندانهای رژیم صهیونیستی نیز در این باره اعلام کرد که شیخ خضر عدنان در سلول خود جان باخته است.
وزارت امور اسرا و آزادگان فلسطین نیز تائید کرد که شیخ خضر عدنان پس از ۸۶ روز اعتصاب غذا در زندانهای رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده است.
پیشتر منابع خبری از وخامت حال شیخ خضر عدنان از رهبران جنبش جهاد اسلامی و اسیر فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی و تداوم اعتصاب غذای او در هشتاد و پنجمین روز خبر داده بودند.
وی که خودسرانه از سوی رژیم صهیونیستی بازداشت شد و در زندانهای این رژیم به سر میبرد، در مخالفت با این اقدام صهیونیستهای اشغالگر، دست به اعتصاب غذا زده بود.
شیخ خضر عدنان هفته گذشته بعد از وخیم شدن وضعیت جسمیاش به بیمارستان منتقل شد، اما رژیم صهیونیستی اجازه نداد که هیچ یک از وکلا، پزشکان و یا طرفهای حقوقی با وی تماس و از اوضاع سلامتیاش با خبر شوند.
جنبش جهاد اسلامی فلسطین پیش از این اعلام کرده بود که رژیم صهیونیستی را مسئول جان و سلامت شیخ خضر عدنان میداند و این رژیم در صورت شهادت وی، بهای بسیار سنگینی پرداخت خواهد کرد.
هم اکنون جوانان فلسطینی خود را برای درگیری در تمام مناطق اشغالی با صهیونیستها آماده کرده اند.
«شیخ خضر عدنان» مارس سال ۱۹۷۸ (فروردین۱۳۵۷) در روستای عرابه استان جنین و در خانوادهای مجاهد به دنیا آمد. وی متاهل و دارای دو برادر، یک خواهر و ۹ فرزند بود که بزرگترین آنها ۱۴ساله و کوچکترین آنها ۳ساله است.
شیخ عدنان مقطع ابتدایی را در مدرسه عرابه گذراند و مقطع راهنمایی را هم در مدرسه ابوجهاد به پایان رساند.
وی در سال ۲۰۰۱ از دانشگاه بیرزیت واقع در کرانه باختری رود اردن موفق به اخذ مدرک لیسانس در رشته ریاضیات اقتصادی شد.
در سال ۲۰۰۴ در همین دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد، رشته اقتصاد پذیرفته شد، اما به سبب بازداشت توسط اشغالگران صهیونیست نتوانست ادامه تحصیل دهد.
شیخ عدنان از اولین افراد در روستای خود بود که همزمان با تاسیس جنبش جهاد اسلامی در اوایل دهه هشتاد به این جنبش پیوست و در واقع از اولین موسسان جنبش جهاد اسلامی در کرانه باختری نیز به شمار میرود.
وی همچنین به عنوان دبیرکل انجمن اسلامی دانشگاه بیرزیت تعیین شد و در سال ۱۹۹۸ در انتخابات این انجمن به پیروزی رسید.
شیخ عدنان را به عنوان سخنگوی جنبش جهاد اسلامی در کرانه باختری نیز میشناسند و همین امر باعث شده بود که او چندین بار از سوی رژیم صهیونیستی و نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین تحت تعقیب قرار گرفته و بازداشت شود.
نظر شما